ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 19/02/2017

Το μεγαλύτερο ντέρμπυ όλων των εποχών έρχεται στο πρωτάθλημα Β εθνικής! Ντέρμπυ, γιατί είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε τις δικές μας ομάδες να συγκρούονται σε μια πρωτόγνωρη μάχη!  Οι ομάδες μας θα τεθούν αντιμέτωπες λοιπόν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Είναι η πρώτη φορά στην 23 χρόνων ιστορία του Κότινου που θα βρεθεί αντιμέτωπος με το αδελφικό του σωματείο τον Πανελλήνιο . Φυσικά δεν υπάρχει καμία υποψία για στημένο αποτέλεσμα και θα αγωνιστούν οι ομάδες μας κανονικά. Ο Πανελλήνιος ως πιο έμπειρος αλλά και αήττητος βρίσκεται σε τροχιά ανόδου και είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Ο Κότινος θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια το μεγάλο αδελφό του, αλλά θα προσπαθήσει να αποφύγει την ήττα. Για εμάς όλους που έχουμε αγωνιστεί και στα δύο αδελφά σωματεία είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή και τα συναισθήματα είναι περίεργα. Ευχόμαστε να γίνει ένας όμορφος αγώνας και ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης, ας νικήσει το αδελφικό πνεύμα που ενώνει τόσα χρόνια τα δύο σωματεία.

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας ο Κότινος που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας θα φιλοξενήσει την πολύ ισχυρή ομάδα της Νέας Ερυθραίας. Αναμένεται μια άνιση μάχη διότι οι αντίπαλοι μας θα παρατάξουν κόντρα στους ερασιτέχνες παίκτες μας επαγγελματίες σκακιστές. Φυσικά δεν πρόκειται να το βάλουμε στα πόδια, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κοντράρουμε.

Ο Πανελλήνιος μετά από το πρωτάθλημα θα αγωνιστεί και για το κύπελλο Αττικής φιλίας στην Καλλιθεα με τον ΣΟ ΚαλλιθεαςΑναμένεται ένας δύσκολος αγώνας με μια από τις καλές ομάδες του κυπέλλου Αττικής φιλίας.

Ο Κότινος Β’ θα φιλοξενήσει τον ΣΟ Θωμά Γεωργίου Β’ και θα προσπαθήσει να ρεφάρει την βαριά ήττα του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα είναι το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση διότι σε αντίθεση με την επαγγελματική ομάδα του πρωταθλήματος ο Θωμάς Γεωργίου στην Β ομάδα του στο κύπελλο Αττικής φιλίας χρησιμοποιεί ερασιτέχνες και αρχάριους σκακιστές.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ.

Αρέσει σε %d bloggers: