ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 19/2/2017

Ο Πανελλήνιος ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα πρωταθλήματος της Β εθνικής με αντίπαλο τον Κότινο. Πλέον ο Πανελλήνιος απέκτησε τεράστιο πλεονέκτημα για την άνοδο-επιστροφή του στον ΠΟ Α΄εθνικής. Το ματς έληξε 7-3 και ήρθε φυσιολογικά αφού οι παίκτες του Πανελληνίου έδειξαν ότι ήθελαν πιο πολύ τη νίκη από τους παίκτες του Κότινου. Ο Πανελλήνιος αναζητεί μία νίκη ακόμα στον επόμενο αγώνα με τον ΣΟ Χαλανδρίου για να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο. Ο Κότινος μετά από αυτή την ήττα θα κινδυνεύσει και θα πρέπει να κάνει νίκη ώστε να αποφύγει την πτώση στη Γ εθνική.

Εδώ μπορείτε να δείτε το φύλλο αγώνος.

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας ο Κότινος Α γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 1,5-4,5 από την Νέα Ερυθραία Α’ και έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν ανάμεσα σε ισοδύναμες από συνθέσεις ομάδες, αλλά οι παίκτες της Νέας Ερυθραίας αγωνίστηκαν καλύτερα στο συγκεκριμένο ματς και πήραν αυτό που ήθελαν. Ισοπαλίες για τους Ντουμάζιο, Μελίδη και Σαργολόγο. Την ήττα γνώρισαν οι Παναγιωτόπουλος , Σεφέρης και Ευθυμίου. Η ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα, θα διεκδικήσει τη νίκη που θα της χαρίσει την είσοδο στην τριάδα του Α ομίλου του κυπέλλου Αττικής φιλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Πανελλήνιος για το κύπελλο Αττικής φιλίας νίκησε στην Καλλιθέα με σκορ 2,5-3. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με κενή σκακιέρα αλλά κατάφερε να επικρατήσει και να ανέβει με την τρίτη αυτή σερί νίκη σε πολύ καλή θέση στη βαθμολογία. Νίκες πέτυχαν οι Διατσίντος Απόστολος, Διατσίντος Ηλίας και Νιάρχος. Ισοπαλία χρυσάφι για τον Πισσία. Την ήττα γνώρισε ο Μπούσουλας και ο Βαλούκος άνευ αγώνος.

Ο Κότινος Β΄στο κύπελλο Αττικής φιλίας νίκησε πολύ εύκολα τον ΣΟ Θωμά Γεωργίου Β με σκορ 5-0,5. Νίκες πέτυχαν οι Φουτούχος (άνευ αγώνος), Παγκαλής, Κυθρεώτης , Βάτσιος και Μακαβέλος. Την ήττα γνώρισε ο Ασλανίδης Λεόντιος.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s