ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 5/3/17

Πολύ σημαντικό αγώνα δίνει ο Κότινος για το πρωτάθλημα Β΄εθνικής με αντίπαλο την Ηλιούπολη. Η ομάδα που φιλοξενούμε είναι από τις ιστορικότερες ομάδες και έχει δραστηριοποιηθεί σε αυτή ο Σπύρος Μπίκος. Θα έρθει στην έδρα μας, με σκοπό να νικήσει για να σωθεί στην κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει την παραμονή μας. Με ήττα η ομάδα μας θα μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Πρέπει να φανούμε σοβαροί για να μείνουμε στην κατηγορία.

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας ο Κότινος Α΄ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Φυσιολάτρη Νίκαιας Β΄ και σε περίπτωση που η ομάδα μας καταφέρει να πάρει τη νίκη στη δύσκολη αυτή έδρα, θα κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της θέση στην πρώτη τριάδα του κυπέλλου Αττικής φιλίας στον όμιλο των δυνατών! Παρά τον κρίσιμου αγώνα του πρωταθλήματος που γίνεται παράλληλα, αλλά και απουσιών η ομάδα μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Ο Κότινος Β΄ που βρίσκεται στην 24η θέση, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ομάδα του ΣΟ Αμπελοκήπων. Η ομάδα μας θα αναζητήσει τη νίκη που θα την φέρει σε μια πολύ καλή θέση στην τελική βαθμολογία.

Οι φίλοι μας του Πανελληνίου θα αγωνιστούν για το πρωτάθλημα Β’ εθνικής στην καυτή έδρα του ΣΟ Χαλανδρίου. Με νίκη θα κατακτήσουν την άνοδο στην Α΄εθνική Αττικής (ΠΟΑ)!!

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας οι φίλοι της ομάδας του Πανελληνίου θα φιλοξενήσουν την ομάδα του ΣΟ Αιγάλεω και αν καταφέρουν να πάρουν την νίκη θα τερματίσουν σε μια καλή θέση.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s