ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε η τελική βαθμολογία του κυπέλλου Αττικής φιλίας όπου η ομάδα μας κατέκτησε την τρίτη θέση και πρόσθεσε ακόμη ένα κύπελλο στην τροπαιοθήκη μας. Ο Κότινος Α΄ στην πορεία του  προς την επιτυχία νίκησε τον ΑΣ Παπάγου Β 1-5 , τον ΦΟ Νέων Ηρακλείου με 5-1 , τον Πανιώνιο με 3,5-2,5 , τον ΣΟ Χαλανδρίου με 1-5 και τον Φυσιολάτρη Νίκαιας Β με 1,5-4,5. Έκανε μεγάλη έκπληξη με την ισοπαλία 3-3 με τον Ζήνων Γλυφάδας Α και έχασε από την Νέα Ερυθραία με 1,5-4,5

Οι παίκτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας μας ήταν 18 άτομα. Τους περισσότερους αγώνες έπαιξαν οι Σεφέρης 7 , Ντουμάζιος 6 και Λαπαδάκης 4. Τους περισσότερους πόντους στην ομάδα προσέφεραν οι Λαπαδάκης Χαράλαμπος με 4/4! , Ντουμάζιος Ευάγγελος 4/6 , Φουτούχος Σπύρος 3/3, Σαργολόγος Ροβέρτος με 2,5/3 και Σεφέρης Γεώργιος με 2,5 πόντους.

Από τον Κότινο Β΄που κατέλαβε την τιμητική 18η θέση αγωνίστηκαν 20 σκακιστές μας. Τους περισσότερους αγώνες έδωσαν οι Κυθρεώτης 6 , Παγκαλής και Μακαβέλος με 5. Περισσότερους πόντους μας χάρισαν: ο Κυθρεώτης 5,5/6! ,και ακολούθησαν αρκετοί με 2 πόντους(Βάτσιος, Μακαβέλος, Παγκαλής, Φουτούχος και Τομαράς).

Από τους φίλους του Πανελληνίου που κατέκτησαν την 23η θέση αγωνίστηκαν 17 σκακιστές με καλύτερη προσφορά πόντων από τους Διατσίντο Ηλία με το εκπληκτικό 6/6!! Ακολούθησαν οι Νιάρχος με 4/4! και Διατσίντος Απόστολος με 3/5.

Εδώ η τελική βαθμολογία. http://chess-results.com/tnr257905.aspx?lan=1

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s