ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Μετά τις διακοπές του Πάσχα οι παίκτες μας θα κληθούν πάλι να μπουν σε ομαδικές υποχρεώσεις αλλά και σε ατομικές οι μικρότεροι. Την προσεχή Κυριακή ξεκινάνε τρεις ομαδικές διοργανώσεις. Κυριότερη και πιο σημαντική το Κύπελλο Αττικής όπου συμμετέχουν τα σωματεία της Αττικής με μία τετραμελή ομάδα σε σύστημα αγώνων νοκ άουτ. Εκτός του κυπέλλου ξεκινάνε τα πρωταθλήματα Γυναικών και Βετεράνων Αττικής με σύστημα ελβετικό 5 γύρων.

Ο Κότινος αλλά και ο Πανελλήνιος συμμετέχουν κανονικά στο κύπελλο Αττικής και για την φάση των 64 ομάδων είχαν σχετικά καλή κλήρωση αφού η κληρωτίδα έβγαλε ομάδες από τα τοπικά πρωταθλήματα Αττικής.            Ο Κότινος θα έχει πιο δύσκολο έργο αφού καλείται να αντιμετωπίσει σε αρκετά μακρινό εκτός έδρας αγώνα τον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων που αγωνίζεται στην Α΄τοπική.  Ο Πανελλήνιος θα έχει σαφώς πιο εύκολο αγώνα αφού φιλοξενεί τον Αετό Αθηνών που αγωνίζεται στη Β΄τοπική.

Για το πρωτάθλημα Βετεράνων ο Κότινος που συμμετέχει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο θεσμό ,θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο, τροπαιούχο και με πληθώρα επιλογών Πανελλήνιο. Αυτή η αναμέτρηση θα είναι λοιπόν η πρώτη μεταξύ των ομάδων μας σε ομαδικό επίπεδο ,διότι σε ατομικό οι βετεράνοι μας γνωρίζονται πάρα πολύ καλά αφού έχουν αναμετρηθεί πάρα πολλές φορές σε τουρνουά μας ράπιντ αλλά και κανονικού χρόνου.

Για το πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής Ο Κότινος δεν κατάφερε να κατεβάσει ομάδα λόγω υποχρεώσεων των κοριτσιών μας. Ο Πανελλήνιος αντίθετα κατεβάζει δύο ομάδες!               Ο Πανελλήνιος Α θα φιλοξενήσει την ομάδα του Δία Πετρούπολης και πρέπει να προσέξει γιατί ο Δίας είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Ο Πανελλήνιος Β θα έχει ρεπό στον πρώτο γύρο διότι ο αριθμός των ομάδων είναι μονός και η Β ομάδα του Πανελληνίου είναι η θεωρητικά ασθενέστερη.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s