ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Μετά τη λήξη των σχολικών πρωταθλημάτων τα παιδιά δεν πρόλαβαν να χαλαρώσουν καθόλου και ξαναμπήκαν στη μάχη των ατομικών νεανικών αυτή τη φορά.

Από τον Κότινο συμμετέχουν 2 παιδιά μας και συγκεκριμένα ο Ασλανίδης Θησέας στην κατηγορία κάτω των 10 ετών και η Ανδριοπούλου Ελένη στην κατηγορία κάτω των 12 ετών. Ο Θησέας συγκαταλέγεται στα φαβορί για πρόκριση στα τελικά νεανικά,ενώ η Ελένη θα δώσει τη μάχη της αν και είναι πολύ δύσκολη η πρόκριση.

Από τον Πανελλήνιο συμμετέχουν 8 παιδιά που είναι ίσως η μαζικότερη συμμετοχή των τελευταίων 5 ετών. Στα αγόρια κάτω των 8 ετών συμμετέχει ο Χατζηιωαννίδης Παναγιώτης και στα κορίτσια κάτω των 8 ετών η Κουινέλη Μαρία. Στα αγόρια κάτω των 12 ετών ο Σιδηρόπουλος Βασίλης και ο Κουινέλης Θωμάς.Στα αγόρια κάτω των 14 ετών συμμετέχει ο Ξυδάτος Γεώργιος,ενώ στα αγόρια κάτω των 16 ετών ο Μπάρδης Χάρης.  Στα κορίτσια κάτω των 14 ετών συμμετέχουν οι κοπέλες μας Χατζηιωαννίδη Φιλίππα και η Δανιηλίδη Λυδία. Περισσότερες ελπίδες πρόκρισης έχει η Χατζηιωαννίδη Φιλίππα.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s