ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Μετά τη λήξη των σχολικών πρωταθλημάτων τα παιδιά δεν πρόλαβαν να χαλαρώσουν καθόλου και ξαναμπήκαν στη μάχη των ατομικών νεανικών αυτή τη φορά.

Από τον Κότινο συμμετέχουν 2 παιδιά μας και συγκεκριμένα ο Ασλανίδης Θησέας στην κατηγορία κάτω των 10 ετών και η Ανδριοπούλου Ελένη στην κατηγορία κάτω των 12 ετών. Ο Θησέας συγκαταλέγεται στα φαβορί για πρόκριση στα τελικά νεανικά,ενώ η Ελένη θα δώσει τη μάχη της αν και είναι πολύ δύσκολη η πρόκριση.

Από τον Πανελλήνιο συμμετέχουν 8 παιδιά που είναι ίσως η μαζικότερη συμμετοχή των τελευταίων 5 ετών. Στα αγόρια κάτω των 8 ετών συμμετέχει ο Χατζηιωαννίδης Παναγιώτης και στα κορίτσια κάτω των 8 ετών η Κουινέλη Μαρία. Στα αγόρια κάτω των 12 ετών ο Σιδηρόπουλος Βασίλης και ο Κουινέλης Θωμάς.Στα αγόρια κάτω των 14 ετών συμμετέχει ο Ξυδάτος Γεώργιος,ενώ στα αγόρια κάτω των 16 ετών ο Μπάρδης Χάρης.  Στα κορίτσια κάτω των 14 ετών συμμετέχουν οι κοπέλες μας Χατζηιωαννίδη Φιλίππα και η Δανιηλίδη Λυδία. Περισσότερες ελπίδες πρόκρισης έχει η Χατζηιωαννίδη Φιλίππα.

Αρέσει σε %d bloggers: