Έπεσε η αυλαία στα νεανικά Αττικής

Τρία παιδιά μας βραβεύτηκαν απόψε με μετάλλιο στα ατομικά νεανικά Αττικής.            Από κάθε κατηγορία βραβεύτηκαν τα πρώτα έξι παιδιά. Καλύτερη θέση κατέκτησε η Χατζηιωαννίδη Φιλίππα που κατετάγη τρίτη στα κορίτσια κάτω των 14 ετών αλλά δυστυχώς δεν προκρίθηκε στα τελικά νεανικά διότι περνάγανε μόνο οι δύο πρώτες.Πολύ καλή εμφάνιση και πολύ άδικο που δεν της δόθηκε η πρόκριση. Στην ίδια κατηγορία η Δανιηλίδη Λυδία κατετάγη έβδομη και δυστυχώς έχασε το μετάλλιο για λίγο.

Στα αγόρια κάτω των 16 ετών ο Χάρης Μπάρδης κατέκτησε την 4η θέση στην πολύ δύσκολη αυτή κατηγορία αλλά ούτε αυτός προκρίθηκε διότι και εδώ μόνο τα δύο πρώτα παιδιά προκρίθηκαν για τα τελικά. Μεγάλη προσπάθεια και πολύ καλή θέση διότι ισοβάθμησε με τον δεύτερο στην κατάταξη.

Πέμπτη θέση  για τον Ασλανίδη Θησέα στα αγόρια κάτω των 12 ετών που κατέκτησε την πρόκριση για τα τελικά νεανικά. Ήταν το μοναδικό από τα παιδιά μας όπου προκρίθηκε για τα τελικά νεανικά αφού στην κατηγορία του περνάγανε έξι παιδιά.

Βέβαια στα τελικά μπορούν να συμμετέχουν και τα υπόλοιπα παιδιά αλλά θα πρέπει να πληρώσουν για τη συμμετοχή τους και τη διαμονή τους,σε αντίθεση με τον Ασλανίδη που θα φιλοξενηθεί δωρεάν.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και τους γονείς τους που ήταν κοντά τους και τα συνόδευαν στο μακρινό Δήμο Καλλιθέας όλες αυτές τις ημέρες.

Αρέσει σε %d bloggers: