ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Πολύ άσχημο παιχνίδι μας έπαιξε η μοίρα αφού στην κλήρωση για τις 32 ομάδες του κυπέλλου Αττικής η ομάδα μας ο Κότινος είχε την ατυχία να κληρωθεί με τον ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας όπου είναι το ακλόνητο φαβορί. Πρόκειται για μια ομάδα επαγγελματιών σκακιστών που τα προηγούμενα 2 χρόνια έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου και φιναλίστ αυτού!! Η αποστολή μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και ο αγώνας προσφέρεται για εμπειρίες και μόνο.

Αντίθετα με τον Κότινο , ο Πανελλήνιος είχε ακόμα μία φορά ευνοϊκή κλήρωση αφού αλίευσε ομάδα πάλι από τα τοπικά πρωταθλήματα της Αττικής. Η κλήρωση έβγαλε λοιπόν στον Πανελλήνιο την Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς. Πρόκειται για μια καινούρια σχετικά ομάδα που αγωνίστηκε φέτος στην Α τοπική. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κηφισιά και η ομάδα μας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στους 16

Για το πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής οι δύο ομάδες του Πανελληνίου θα δοκιμαστούν σε δύσκολους εκτός έδρας αγώνες. Ο Πανελλήνιος Α΄θα αγωνιστεί με τον ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας.  Ο Πανελλήνιος Β΄αγωνίζεται ακόμα πιο μακριά και συγκεκριμένα με τον Φυσιολάτρη Νίκαιας. Και οι δύο αγώνες είναι δύσκολοι και αναμένεται νίκη έστω και δύσκολα του Πανελλήνιου Α και φυσιολογική ήττα του Πανελλήνιου Β από τον ανώτερο Φυσιολάτρη στη Νίκαια.

Για το πρωτάθλημα Βετεράνων Αττικής ο Πανελλήνιος φιλοξενεί τον Φυσιολάτρη Νίκαιας σε ακόμα ένα αγώνα των δύο ομάδων για αυτή την Κυριακή. Ο αγώνας αναμένεται ντέρμπυ και κρίσιμος για την τελική βαθμολογία,αφού ο Φυσιολάτρης θα είναι μια ομάδα που θα κυνηγήσει τριάδα.

Οι βετεράνοι του Κότινου μετά την βαριά ήττα στην πρεμιέρα, δοκιμάζονται εκτός έδρας στα κάτω Πατήσια. Αντίπαλος μας ο ΑΟ Λεοντείου και οι παίκτες μας θα παίξουν με αποφασιστικότητα για να πετύχουν την πρώτη νίκη τους.

Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες μας.

Αρέσει σε %d bloggers: