ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Για το κύπελλο Αττικής στη φάση των 32 ομάδων, ο Κότινος κοίταξε στα μάτια την ομάδα των επαγγελματιών σκακιστών της Νέας Ερυθραίας και πάλεψε το παιχνίδι στα ίσα. Το τελικό 1,5-2,5 υπέρ τους δείχνει ότι δεν πέρασαν εύκολα στους 16. Θα μπορούσαμε και το 2-2 αλλά πάλι θα πέρναγαν οι φιλοξενούμενοι. Νίκη πέτυχε ο Γεωργιλάκης στην τρίτη σκακιέρα επί του διεθνή μετρ Γρηγοριάδη. Ισοπαλία για τον Μεγαλιό  με τον γκράντ μετρ και παλιό πρωταθλητή Ελλάδας Νικολαϊδη Γιάννη. Οι Παναγιωτόπουλος και Αναστασόπουλος ηττήθηκαν από πολύ δυνατούς παίκτες(Σταθόπουλο και Κατωπόδη).

Ο Πανελλήνιος πέρασε εύκολα στους 16 του κυπέλλου νικώντας 1-3 στην έδρα της Στρατηγικής Υπεροχής Κηφισιάς. Νίκες για τους Μποβιάτση , Μπάρδη και Κόκκορη. Δεν τα κατάφερε ο Διατσίντος Απόστολος. Έτσι πέρασε στους 16 του θεσμού που τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αφού έχει τουλάχιστον 13 πολύ καλές ομάδες για πιθανούς αντιπάλους.

Για το πρωτάθλημα Βετεράνων ο Πανελλήνιος νίκησε 3-0 άνευ αγώνος την ομάδα του Φυσιολάτρη Νίκαιας, η οποία προτίμησε να πάει εκδρομή παρά να έρθει να αγωνιστεί!! Έτσι ο Πανελλήνιος μετά τον δεύτερο γύρο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ιστορική μέρα για τον Κότινο και τους βετεράνους του , αφού για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα η ομάδα μας σημείωσε την πρώτη νίκη στη ιστορία της στο θεσμό! Η ομάδα νίκησε με σκορ 0,5-2,5 την ομάδα της ΑΟ Λεοντείου και τα χαμόγελα ήρθαν στις τάξεις της ομάδας μας. Νίκες για τους Ζαχαρίου και Παγκαλή. Ισοπαλία  για τον Λαπαδάκη.

Για το πρωτάθλημα Γυναικών ο Πανελλήνιος Α΄ νίκησε εύκολα με σκορ 0-3 την ομάδα του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας. Νίκες για τις Μάκκα Εύη , Λυμπερτού και Στελλάκη. Η ομάδα μας μετά από τον δεύτερο γύρο έπιασε κορυφή στις γυναίκες!

Ο Πανελλήνιος Β στο πρωτάθλημα Γυναικών πάλεψε στα ίσα με τον ανώτερο Φυσιολάτρη Νίκαιας αλλά ηττήθηκε με σκορ 2-1. Μεγάλη νίκη για την Δανιηλίδη Λυδία επί πολύ ισχυρότερης παίκτριας. Δεν τα κατάφεραν η Χατζηιωαννίδη και η Κούτρου απέναντι σε καλές σκακίστριες.

Για το πρωτάθλημα <12 ετών ο Πανελλήνιος ηττήθηκε με σκορ 1,5-2,5 από τον Δία Πετρούπολης. Νίκη σημείωσε ο Κουϊνέλης. Ισοπαλία για τον Σιδηρόπουλο. Ηττήθηκαν τα καινούρια μας παιδιά: ο Κουτσοβασίλης και η Λάσχου.

Αρέσει σε %d bloggers: