ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Ήρθε η ώρα να δείξει ο Πανελλήνιος ότι είναι μεγάλη ομάδα την προσεχή Κυριακή, αφού όλα του τα ομαδικά παιχνίδια είναι καυτά και δυνατά! Είναι μια Κυριακή με πολλές απαιτήσεις και χρειάζεται να είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι. Καλείται να δώσει αγώνες που μπορεί να κρίνουν την πρωτιά στις Γυναίκες αλλά και στους Βετεράνους και ένα αγώνα κυπέλλου που οφείλει να τα δώσει όλα. Αναλυτικά λοιπόν:

Για το Κύπελλο Αττικής στη φάση των 16 ομάδων,  ο Πανελλήνιος είχε κακή κλήρωση αφού του έπεσε στο δρόμο του η επαγγελματική ομάδα του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου όπου ήταν ο φετινός πρωταθλητής Β εθνικής. Ο αγώνας θα γίνει στους Αμπελόκηπους και σίγουρα η ομάδα μας δεν είναι το φαβορί. Στις τάξεις των αντιπάλων υπάρχει και ο πολυπρωταθλητής Ελλάδας Βασίλης Κοτρωνιάς ,αλλά και ο πολύ καλός διεθνής μετρ Νίκος Καλέσης. Η ομάδα μας θα κυνηγήσει το θαύμα και θα σταθεί στο ύψος της.

Για το πρωτάθλημα Βετεράνων ο Πανελλήνιος υποδέχεται σε ακόμα μία αναμέτρηση τον ΣΟ Θωμάς Γεωργίου και όπως και στο κύπελλο έτσι και εδώ η ομάδα μας δεν είναι το φαβορί. Ο Θωμάς Γεωργίου είναι ο περσινός πρωταθλητής Βετεράνων και μόνο αν ο Πανελλήνιος κατεβάσει τους καλύτερους ,  θα έχει ελπίδες να κάνει την υπέρβαση και να εκθρονίσει τον δυνατό του αντίπαλο.

Ο Κότινος για το πρωτάθλημα Βετεράνων υποδέχεται τον ΣΜΑΟ Καισαριανής σε μία δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα μας, αφού η Καισαριανή διαθέτει καλούς παίκτες.

Για το πρωτάθλημα Γυναικών ο Πανελλήνιος Α΄που κυνηγά την πρώτη θέση αντιμετωπίζει σε έναν αγώνα σχεδόν τελικό τον Φυσιολάτρη Νίκαιας στον Πανελλήνιο και καλείται η ομάδα μας να αγωνιστεί σοβαρή και να  νικήσει ώστε να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο.

Ο Πανελλήνιος Β΄στις γυναίκες υποδέχεται τον σκληροτράχηλο Δία Πετρούπολης σε έναν αγώνα αμφίρροπο,όπου οι λεπτομέρειες θα μετρήσουν στην ανάδειξη του νικητή.

Για το πρωτάθλημα κάτω των 12 ετών ο Πανελλήνιος κληρώθηκε εκτός έδρας στην πολύ μακρινή Σαλαμίνα. Θα είναι μια υπέροχη εκδρομή για τους μικρούς μας παίκτες. Ο αγώνας θα είναι μάλλον αμφίρροπος και  ελπίζουμε σε νίκη.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s