ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Για το πρωτάθλημα Βετεράνων ο Κότινος θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την πολύ καλή και παραδοσιακή ομάδα του ΣΟ Παγκρατίου. Οι αντίπαλοι έχουν τον πρώτο λόγο ως πιο έμπειροι, αλλά οι παίκτες μας θα παίξουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πανελλήνιος για το θεσμό των Βετεράνων θα αγωνιστεί εκτός έδρας στην Πεύκη με τον ΕΠΑΣ Πεύκης ο Αριστοτέλης.  Αναμένεται να μετρήσει η πείρα των παικτών του Πανελληνίου ώστε να φύγουν από την Πεύκη με τη νίκη.

Για το πρωτάθλημα Γυναικών ο Πανελλήνιος Α΄θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΣΟ Αιγάλεω. Αν νικήσει τότε θα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής 2017!  Αναμένεται εύκολη επικράτηση και το πρωτάθλημα Γυναικών για μια ακόμη χρονιά στον Πανελλήνιο!

Ο Πανελλήνιος Β στις Γυναίκες θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πολύ καλή ομάδα του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας. Αν καταφέρει η ομάδα μας να νικήσει σε αυτό τον δύσκολο αγώνα πολύ πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πανελλήνιο Α΄στον τελευταίο γύρο σε ενδοοικογενειακό αγώνα!

Για το πρωτάθλημα κάτω των 12 ετών οι πιτσιρικάδες του Πανελληνίου με τον αέρα του 0-4 από τη Σαλαμίνα, υποδέχονται την ομάδα της Σκακιστικής Άνοιξης. Οι πιθανότητες νίκης είναι αρκετές σε αυτό τον αγώνα.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s