ΠΑΜΕ ΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το επετειακό 40ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά “Ίκαρος” 2017 που θα φιλοξενηθεί από 9 έως 16 Ιουλίου στον Άγιο Κήρυκο, στο όμορφο νησί της Ικαρίας.

Αν και παραδοσιακά το τουρνουά έχει σταθερούς φίλους, φέτος φαίνεται ότι οι φίλοι του θα είναι αρκετά περισσότεροι καθώς ο αριθμός των συμμετοχών είναι ήδη μεγάλος και κάθε μέρα προστίθενται και νέες. Αυτός είναι ένα ευχάριστος πονοκέφαλος για τους διοργανωτές οι οποίοι και φέτος προσφέρουν ένα κατά το δυνατόν οικονομικότερο πακέτο φιλοξενίας (με επιπλέον εκπτώσεις για οικογένειες, νέους, ανέργους και ομάδες σωματείων).

Επιπλέον, φέτος οι συμμετοχές εκτός από πολυπληθείς είναι και εξαιρετικά ισχυρές καθώς μέχρι τώρα 12 GMs και 6 IMs έχουν δηλώσει συμμετοχή, γεγονός που καθιστά τον φετινό Ίκαρο μάλλον τον ισχυρότερο και πιο ανταγωνιστικό της ιστορίας του! Δείτε τις ως τώρα συμμετοχές εδώ:

http://chess-results.com/tnr285653.aspx?lan=1 (η λίστα είναι υπό ενημέρωση)

Επιπλέον, για ακόμη μια χρονιά η Hellenic Seaways θα είναι χορηγός της διοργάνωσης και θα παρέχει έκπτωση στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τη διαδρομή Πειραιάς-Ικαρία-Πειραιάς για όσους μεταβούν στην Ικαρία για το τουρνουά. Το ποσοστό της έκπτωσης είναι 50% για τα εισιτήρια επιβατών και 30% για τα εισιτήριαοχημάτων. Λεπτομέρειες για τις εκπτώσεις (τιμές, θέσεις) και τη διαδικασία κράτησης εισιτηρίων υπάρχουν στη σελίδα του Ίκαρου: http://www.ikaroschess.gr

Καθώς μένουν λίγες μέρες μέχρι την έναρξη του τουρνουά, οι ενδιαφερόμενοι για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα πρέπει, αφού δουν τις σχετικές οδηγίες στην ιστοσελίδα του τουρνουά, να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με την οργανωτική επιτροπή για τις κρατήσεις τους. Το ίδιο ισχύει και για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο τουρνουά αφού ο διαθέσιμος αριθμός δωματίων είναι πλέον μικρός.

Να αναφερθεί, τέλος, ότι διοργανωτής του τουρνουά, εκτός από το Σ.Ο.Ικαρίας, είναι ο Δήμος Ικαρίας ο οποίος στηρίζει μόνιμα τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά τη διοργάνωση ενώ, για πρώτη φορά φέτος, το 40ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά “Ίκαρος” τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Να σημειωθεί ότι η τιμή αυτή του πακέτου είναι η οικονομικότερη σε σχέση με όλα τα άλλα τουρνουά που διεξάγονται καλοκαίρι στη χώρα μας.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: