4 ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ

Τα πανελλήνια ατομικά νεανικά που διεξάγονται αυτή τη στιγμή στο Ρίο Αχαϊας αλλά και στο πολυπληθές νεανικό τουρνουά Ηλιούπολης αγωνίζονται 4 παιδιά μας.

Συγκεκριμένα ο Μπάρδης Χάρης αγωνίζεται στην κατηγορία <16 ετών και προσπαθεί παρόλο που το επίπεδο είναι πολύ δυνατό να διακριθεί και να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί.

Στην κατηγορία αγοριών <10 ετών ο μικρός σκακιστής του Κότινου Ασλανίδης Θησέας συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικά νεανικά και αποκτά εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν για το μέλλον.

Στην κατηγορία κοριτσιών <14 ετών η Χατζηιωαννίδη Φιλίππα τα πάει πολύ καλά επιβεβαιώνοντας την συνεχή άνοδο της. Προσπαθεί με αξιώσεις να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Μάλιστα στον 3ο γύρο σημείωσε ισοπαλία με την πρώην πρωταθλήτρια <12 ετών. Της ευχόμαστε το καλύτερο.

Η Ανδριοπούλου Ελένη αγωνίζεται στο νεανικό τουρνουά της Ηλιούπολης(90 συμμετοχές) όπου μας έχει ξαφνιάσει ευχάριστα μέχρι τον 4ο γύρο. Έχει σημειώσει 3 νίκες και έχει χάσει μόνο από το 2ο ελο του τουρνουά. Ισοβαθμεί με άλλες δύο κοπέλες και θα παλέψει για το μετάλλιο της πρώτης νεάνιδας.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s