ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2017

Τελείωσε το μεγάλο διεθνές τουρνουά που έλαβε χώρα στο νομό Χανίων και συγκεκριμένα νότια του νομού στην Παλαιόχωρα. Αν και συμμετείχαν 221 άτομα κανένας από τους παίκτες μας δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο τουρνουά. Για την ιστορία πρώτος με 7,5/9 αναδείχθηκε ο Λευκορώσος  GM Stupak Kirill. Mε 7,5/9 τερμάτισαν και οι Nikolov Momchil(Βούλγαρος) και Bernadskiy Vitaiy(Ουκρανός) όπου πήραν 2η και 3η θέση.

Σήμερα ξεκινάνε 2 ακόμα πολύ μεγάλα τουρνουά. Στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης είναι το πρώτο, όπου έχουμε την συμμετοχή του παίκτη μας Μεγαλιού Κωστή. Ο Κωστής είναι το νούμερο 11 στους 94 παίκτες που συμμετέχουν στο Α γκρουπ σύμφωνα με τις ως τώρα συμμετοχές και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Στο Β γκρουπ συμμετέχουν μόνο 18 άτομα ανεβάζοντας τις συνολικές συμμετοχές του τουρνουά σε 112 που είναι μάλλον λίγες για φέτος.

Το μεγαλύτερο όμως τουρνουά ξεκινάει σήμερα στην Καβάλα, όπου θα χωριστεί σε 3 γκρουπ δυναμικότητας. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει 58 άτομα στο Γ γκρουπ , 161 άτομα στο Β γκρουπ και 119 στο Α΄γκρουπ.Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 338 άτομα! Από τους παίκτες μας δήλωσε συμμετοχή ο Νομικός Κοσμάς στο Β γκρουπ δυναμικότητας όπου συμμετέχουν παίκτες κάτω των 2000 μονάδων ελο. Καλή επιτυχία στον Κοσμά.

Αύριο θα γίνει ένα τουρνουά ράπιντ στη Ζάκυνθο όπου με μεγάλη έκπληξη ενημερώθηκα ότι το πρώτο ελο θα είναι ο βετεράνος σκακιστής του Κότινου Χρυσοστομίδης Παύλος. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και γρήγορη επιστροφή στο αγωνιστικό σκάκι.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s