ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΙΚΟΥ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΓΥΡΟΥ

Η επίσημη πρεμιέρα των ομάδων του Κότινου στο νέο σκακιστικό χώρο συνοδεύτηκε με πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Κότινος Α΄νίκησε με το απίστευτο 7-1 τον ΣΟ Περιστερίου. Σε πολλές σκακιέρες παίχτηκαν δυνατές παρτίδες και η ομάδα μας ήταν ελαφρά καλύτερη στα χαρτιά. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη νίκη. Κανένας παίκτης της Α΄ομάδας μας δεν έχασε. Ο Μεγαλιός νίκησε αργά και βασανιστικά για τον αντίπαλο. Ο Αναστασόπουλος πέτυχε την πρώτη ιστορική νίκη παίκτη Κότινου στο νέο σύλλογο με μεγάλη άνεση. Ο Παναγιωτόπουλος που βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα πέτυχε εντυπωσιακή νίκη. Ο Σεφέρης είχε από την αρχή την υπεροχή, όπου σιγά σιγά την μετέτρεψε σε νίκη. Ο Λαπαδάκης παίζοντας όμορφο σκάκι νίκησε πειστικά. Ο Φουτούχος εκτέλεσε τον αντίπαλο του στο φινάλε με όμορφο στυλ.  Ο Ευθυμίου γύρισε χαμένη παρτίδα και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Η Τσαμαντάνη που πέρασε από χειρότερη θέση, βρέθηκε στο φινάλε με διαφορά πάνω ,αλλά δεν κατάφερε τη νίκη και αρκέστηκε στην ισοπαλία.

Ο Κότινος Β΄αν και φαινόταν χαμένος βάση συνθέσεων, πάλεψε και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 3-3 από την Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς. Τεράστιες νίκες για τους μικρούς της ομάδας. Μεγάλη επιτυχία η νίκη λοιπόν του Κοσμά Νομικού επί ισχυρότερου ελο. Ο Ασλανίδης Θησέας πέτυχε και αυτός μεγάλη νίκη επί καλύτερου ελο. Η Ανδριοπούλου  Ελένη που φαίνεται βελτιωμένη έπαιξε στα ίσα με την κατά 11χρόνια μεγαλύτερη της και κατάφερε να την κάνει ματ! Φυσιολογικές ήττες για τους Παγκαλή Γεώργιο(η πρώτη παίκτη του Κότινου στο νέο σύλλογο) Τσατσαρώνη και Βάτσιου.

Οι φίλοι μας του Πανελλήνιου γνώρισαν βαριά ήττα εντός έδρας από τον πανίσχυρο Α.Σ Παπάγου με σκορ 1-7. Βέβαια κατέβηκαν με χαλαρή σύνθεση και με παιδιά μέσα σε αυτή σε αντίθεση με τον Παπάγου που κατέβασε τους καλύτερους. Μόνο ο Γεωργίου σώθηκε νικώντας πολύ καλό παίκτη. Την ήττα γνώρισαν από καλύτερους παίκτες οι: Πισσίας , Διατσίντος Απόστολος, Διατσίντος Ηλίας , Χατζηιωαννίδη , Δανιηλίδη, Δαμηλάκου και Σιδηρόπουλος.

Ο Πανελλήνιος Β΄απέσπασε ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας με τον ΣΟ Κορυδαλλού. Νίκες πέτυχαν οι:  Μπούσουλας , Νιάρχος και Ξυδάτος. Ήττα γνώρισαν οι: Γομάτος , Κουράκης και Στελλάκη.

Αρέσει σε %d bloggers: