ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΙΚΟΥ 3ος ΓΥΡΟΣ

Καταπληκτικές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με μεγάλες νίκες είχαμε στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Σπύρου Μπίκου που διεξήχθη την Κυριακή 19/11.

Ο Κότινος Α΄αγωνίστηκε στην έδρα του ΣΜΑΟ Καισαριανής σε μια επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας.  Οι παίκτες μας όμως βρέθηκαν σε καλή μέρα και πέρα από τα προγνωστικά κατάφεραν και νίκησαν με το φανταστικό σκορ 1-7!! Έτσι με αυτή τη νίκη η Ά ομάδα μας πέρασε στην 1η θέση του Α΄ομίλου του κυπέλλου Μπίκου! Νίκες πέτυχαν οι Παπαργυρίου , Ντουμάζιος , Ευθυμίου, Σαργολόγος , Σεφέρης, Λαπαδάκης και Παγκαλής. Μόνο ο Παναγιωτόπουλος παραβίασε καλύτερη θέση και γνώρισε δυστυχώς την ήττα. Ακολουθεί η βαθμολογία μετά τον 3ο γύρο που με μεγάλη χαρά βλέπουμε την ομάδα μας 1η μεταξύ 39 ομάδων! Ευχόμαστε να παραμείνει μέχρι τέλους!

http://chess-results.com/tnr311620.aspx?lan=1&art=0&rd=3&wi=821

Ο Κότινος Β΄ αγωνίστηκε εκτός έδρας στον επί πολλά χρόνια γνώριμο χώρο του Πανελληνίου Γ.Σ. εναντίον της Β΄ομάδας του Πανελληνίου.  Οι παίκτες μας βρέθηκαν σε καλή μέρα και επικράτησαν με σκορ 1,5-4 του φίλου Πανελλήνιου Β΄. Νίκες πέτυχαν οι Νομικός , Φουτούχος , Ασλανίδης Λεόντιος και Ανδριοπούλου . Ισοπαλία για τον Κυθρεώτη και ήττα άνευ αγώνος για τον Μπουζαλά που για λόγους υγείας δεν τα κατάφερε να προσέλθει αλλά ούτε να ειδοποιήσει εγκαίρως. Μετά από αυτή τη νίκη ο Κότινος Β΄βρέθηκε στην 3η θέση του Β΄ομίλου του κυπέλλου Μπίκου. Ακολουθεί η βαθμολογία του Β΄ομίλου Μπίκου.

http://chess-results.com/tnr309846.aspx?lan=1&art=0&rd=3&wi=821

Οι φίλοι του Πανελλήνιου Α΄αγωνίστηκαν εκτός έδρας με τον ΕΠΑΣ Πεύκης Αριστοτέλης και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4.  Ο Πανελλήνιος Α΄μετά από τον 3ο γύρο βρίσκεται στην 20η θέση του Α΄ομίλου και ο Πανελλήνιος Β΄στην 14η θέση του Β΄ομίλου.

Στο νέο εντευκτήριο του Κότινου όπου φιλοξενούνται δύο ακόμα ομάδες , έγιναν δύο συναντήσεις για τον 3ο γύρο.

ΣΟ Αθηνών- Ζήνων Γλυφάδας = 3,5-4,5 και ΣΟ Ικαρίας- ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας Β = 5-1

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s