ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΙΚΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ 6ου ΓΥΡΟΥ

Δύο πολύ καλές ομάδες καλούμαστε να φιλοξενήσουμε την προσεχή Κυριακή 10/12 στα πλαίσια του 6ου γύρου του κυπέλλου Σπύρος Μπίκος. Οι δύο ομάδες του Κότινου μετά από ανέλπιστα φανταστική και συνάμα αήττητη πορεία πέντε γύρων, βρέθηκαν στην πρώτη θέση των δύο ομίλων. Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ομάδες σαφώς δυνατότερες από τις δικές μας.

Ο Κότινος Α΄θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας που έχει στη διάθεση της επαγγελματίες σκακιστές και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τους καλούς ερασιτέχνες σκακιστές μας και ταυτόχρονα πρόκληση για δυνατές παρτίδες κόντρα σε ισχυρούς παίκτες.

Ο Κότινος Β΄θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ηλιούπολης που είναι το μεγάλο φαβορί , διότι διαθέτει πολύ δυνατούς παίκτες για τη δυναμική του Β΄ομίλου που αγωνίζονται κυρίως παιδιά και ερασιτέχνες παίκτες. Η μάχη και εδώ φαίνεται άνιση αλλά παράλληλα είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες μας να δείξουν ότι μπορούν να τα βάλουν ακόμα και με παίκτες με εκατοντάδες μονάδες ελο παραπάνω.

Οι φίλοι μας του Πανελλήνιου Α΄θα φιλοξενήσουν την ομάδα ΣΠΣ ΚΥΝΟΣΑΡΓΕΣ και ο Πανελλήνιος Β΄θα αγωνιστεί εκτός με την Ένωση Αρμενίων αθλητών.

Οι ομάδες της Ικαρίας και του ΣΟ Αθηνών θα αγωνιστούν εκτός έδρας , οπότε μόνο οι ομάδες μας θα παίζουν την Κυριακή στο σύλλογο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παίκτες μας για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s