ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΤΙΝΟΥ 2017

Δημοσιεύτηκε το πρακτικό μεταγραφών του 2017. Οι παίκτες που μετακινήθηκαν λογίζονται στη δύναμη της ομάδας από 1η Ιανουαρίου 2018.

Ο Κότινος βγήκε ενισχυμένος στην προσεχή μεταγραφική περίοδο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά. Έφυγαν 3 παίκτες και ήρθαν 5 στη θέση τους. Για την ομάδα του πρωταθλήματος, με ελεύθερη μεταγραφή, ήρθαν να μας ενισχύσουν οι Αγριόπουλος Κωνσταντίνος από τον Δία Πετρούπολης, για τη σκακιέρα κάτω των 20 ετών και ο Νομικός Γεώργιος από τον ΟΠΑ Φιλοθέης, για τη σκακιέρα κάτω των 16 ετών. Πρόκειται για δύο πολύ καλά παιδιά. Είναι καλοί παίκτες με αγάπη για το σκάκι. Βρίσκονται σε συνεχή άνοδο και ήδη έχουν μπει στο τμήμα προπονήσεων με τον GM Χριστόδουλο Μπανίκα.  Με ελεύθερη μεταγραφή ήρθε ο Καμπούκος Γεώργιος από το Πνεύμαθλον Καβάλας για να μας βοηθήσει στα κύπελλα Αττικής φιλίας και Σπύρου Μπίκου.  Με υποσχετική 1 έτους ήρθε ο Τσουνής Σεραφείμ από την ομάδα της Χαλκίδας. Παλιός γνώριμος ο Σεραφείμ είχε παίξει με την ομάδα μας και πριν από 3 χρόνια. Με υποσχετική 1 έτους ήρθε και φέτος ο Ζαχαρίου Νικόλαος από τον ΑΟ Πεύκης για να κατεβάσουμε και πάλι ομάδα στο πρωτάθλημα βετεράνων,αλλά και για βοήθεια στα υπόλοιπα κύπελλα.

Από την ομάδα μας έφυγαν 2 παίκτες που ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του Κότινου το 1993 ,χωρίς να έχουν αγωνιστεί ποτέ σε άλλη ομάδα. Ο λόγος για τον Μάκκα Παναγιώτη που μετακινήθηκε στον ΑΟ Λεοντίου και για τον Κουτσομιχάλη Μαρίνο που μετακινήθηκε στον ΕΓΟ Ηρακλείου Κρήτης. Πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι ότι ήταν παίκτες μας επί 24 χρόνια, στο αγωνιστικό δεν είμαστε λαβωμένοι διότι ο μεν Μάκκας δεν έπαιζε παρτίδες με την ομάδα μας τα τελευταία 8 χρόνια, ο δε Κουτσομιχάλης λόγω ότι μένει μόνιμα στην Κρήτη έπαιζε 1-2 μόνο παρτίδες το χρόνο όταν ερχόταν Αθήνα τυχαία για δουλειές. Ο τρίτος παίκτης που χάσαμε μετά από 2 χρόνια θητείας με την ομάδα μας, είναι ο Κατωπόδης Ιωάννης που μετακινήθηκε στον ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας για να παίζει παρέα με τον αδερφό του. Η θέση του καλύφθηκε με τον Αγριόπουλο.

Καλωσορίζουμε τους νέους παίκτες μας και τους ευχόμαστε γρήγορη προσαρμογή και καλές παρτίδες με τα χρώματα του Κότινου. Να αγαπήσουν την ομάδα και να γίνουν κομμάτι της. Σε αυτούς που φεύγουν καλή τύχη και καλή συνέχεια με τις νέες τους ομάδες. Τους ευχαριστούμε πολύ για ότι πρόσφεραν στην ομάδα μας.

Αρέσει σε %d bloggers: