ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΙΚΟΥ – ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Με τον ΣΟ Καλλιθέας θα αγωνιστεί ο Κότινος Α΄στον τελευταίο αγώνα του για το κύπελλο Σπύρου Μπίκου. Η ομάδα μας είχε την τύχη να κληρωθεί ξανά εντός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε αήττητοι και στον 7ο γύρο διεκδικώντας μια θέση στην τριάδα που θα μας χαρίσει ένα κύπελλο.

Ο Κότινος Β΄θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητο και στον 7ο γύρο. Το καλό είναι ότι και με ήττα η ομάδα μας θα τερματίσει τουλάχιστον στην 3η θέση, οπότε έχουμε εξασφαλίσει ένα κύπελλο και διεκδικούμε την πρώτη θέση με δύο αποτελέσματα(νίκη,ισοπαλία).

Οι φίλοι μας του Πανελληνίου Α΄αγωνίζονται εκτός έδρας με τον ΦΟ Ελληνικού και θα προσπαθήσουν τη νίκη που θα τους φέρει σε μια καλή θέση στη βαθμολογία.

Ο Πανελλήνιος Β΄θα φιλοξενήσει τον Α.Σ.Παπάγου με στόχο να κλείσει ο θεσμός με επιτυχία και μια καλή θέση στην πρώτη εξάδα.

Στην έδρα μας θα γίνουν ακόμα δύο συναντήσεις την Κυριακή που έρχεται. Ο ΣΟ Ικαρίας θα αναμετρηθεί με τον Άναξ Πετρούπολης και ο ΣΟ Αθηνών θα αναμετρηθεί με τον ΣΜΑΟ Καισαριανής.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας και ευχόμαστε να παραμείνουν αήττητες και γιατί όχι και οι δύο πρώτες στους ομίλους τους!

Αρέσει σε %d bloggers: