ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΙΚΟΥ – ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

στις

Με τον ΣΟ Καλλιθέας θα αγωνιστεί ο Κότινος Α΄στον τελευταίο αγώνα του για το κύπελλο Σπύρου Μπίκου. Η ομάδα μας είχε την τύχη να κληρωθεί ξανά εντός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε αήττητοι και στον 7ο γύρο διεκδικώντας μια θέση στην τριάδα που θα μας χαρίσει ένα κύπελλο.

Ο Κότινος Β΄θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητο και στον 7ο γύρο. Το καλό είναι ότι και με ήττα η ομάδα μας θα τερματίσει τουλάχιστον στην 3η θέση, οπότε έχουμε εξασφαλίσει ένα κύπελλο και διεκδικούμε την πρώτη θέση με δύο αποτελέσματα(νίκη,ισοπαλία).

Οι φίλοι μας του Πανελληνίου Α΄αγωνίζονται εκτός έδρας με τον ΦΟ Ελληνικού και θα προσπαθήσουν τη νίκη που θα τους φέρει σε μια καλή θέση στη βαθμολογία.

Ο Πανελλήνιος Β΄θα φιλοξενήσει τον Α.Σ.Παπάγου με στόχο να κλείσει ο θεσμός με επιτυχία και μια καλή θέση στην πρώτη εξάδα.

Στην έδρα μας θα γίνουν ακόμα δύο συναντήσεις την Κυριακή που έρχεται. Ο ΣΟ Ικαρίας θα αναμετρηθεί με τον Άναξ Πετρούπολης και ο ΣΟ Αθηνών θα αναμετρηθεί με τον ΣΜΑΟ Καισαριανής.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας και ευχόμαστε να παραμείνουν αήττητες και γιατί όχι και οι δύο πρώτες στους ομίλους τους!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s