ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΟ

Σήμερα 10/01/18 δημοσιεύτηκαν οι νέοι πίνακες των ελληνικών ελο. Δυστυχώς η ΕΣΟ δεν πρόλαβε να μετρήσει τους αγώνες των παικτών για το κύπελλο Σπύρου Μπίκου όπου πολλοί από τους παίκτες μας είχαν εξαιρετική απόδοση. Μετρήθηκαν μόνο ατομικά τουρνουά από τον Ιούλιο εως και τον Νοέμβριο.

Από τους παίκτες μας τις περισσότερες παρτίδες για αυτό το εξάμηνο έπαιξε ο Χρήστος Κυθρεώτης (31). Ακολούθησε ο Γιώργος Παγκαλής με 27 και ο Μεγαλιός Κωστής με 26.

Τη μεγαλύτερη άνοδο σε μονάδες ελο είχε ο Χρήστος Κυθρεώτης που ανέβασε το ελο του κατά 113 μονάδες!! Έτσι ανταμείφθηκε για τους πολλούς αγώνες που έδωσε και έφτασε τα 1291. Δεύτερος σε άνοδο ο Γιώργος Σεφέρης που με τις 21 παρτίδες που έπαιξε ανέβασε το ελο του κατά 97 μονάδες , φτάνοντας στα 1592! Τρίτος σε άνοδο αν και μετρήσανε λίγες παρτίδες είναι ο Λαπαδάκης Χαράλαμπος που ανέβηκε κατά 39 μονάδες περνώντας τα 1500 ελο(1511).

Σε άνοδο βρέθηκαν και οι παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή στην ομάδα μας. Τεράστια άνοδο σημείωσε ο Αγριόπουλος Κων/νος που έπαιξε 48 παρτίδες και ανέβασε το ελο του κατά 187 μονάδες(1792)!! Ο Νομικός Γιώργος και αυτός αρκετά ανεβασμένος με 79 μονάδες(1576). Ο Καμπούκος Γιώργος με μόνο 5 παρτίδες ανέβασε το ελο του κατά 47 μονάδες και έφτασε τα 1293 ελο

Μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν παίκτες που έπαιξαν αρκετές παρτίδες.                                 Ο Παναγιωτόπουλος Βασίλης, ο Παγκαλής Γεώργιος και ο Μεγαλιός Κωστής είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες σε ελληνικό ελο.

Από τους φίλους του Πανελληνίου τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε ο νεαρός Σιδηρόπουλος Βασίλης που είχε τεράστια άνοδο 317 ελο!!!

http://chesstu.be/eso/club/01171

 

Published
Categorized as Νέα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: