ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 2ος ΓΥΡΟΣ 21/01/18

Ίσως μια από τις καλύτερες αγωνιστικές ήταν αυτή που πέρασε για τις ομάδες μας αλλά και για τις ομάδες των φίλων του Πανελληνίου. Συνοπτικά είχαμε:

Ο Κότινος για το πρωτάθλημα Β΄εθνικής πέτυχε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στην ιστορία του στην κατηγορία!  Η ομάδα μας με αρκετό θυμό λόγω του μηδενισμού στον   1ο γύρο, μπήκε στη μάχη και κατάφερε να νικήσει με το ευρύ σκορ 9-1 την ομάδα των Αμπελοκήπων. Η διαφορά δυναμικότητας σίγουρα δεν είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνει το σκορ αλλά οι παίκτες μας ήταν πολύ αποφασισμένοι για τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Νίκες πέτυχαν οι Μεγαλιός, Γεωργιλάκης , Παναγιωτόπουλος, Παγκαλή, Τσαμαντάνη , Ανδριοπούλου, Αγριόπουλος και Ασλανίδης Θησέας. Ισοπαλίες για τους Παπαργυρίου και Νομικό Γιώργο. Κανείς από τους παίκτες μας δεν ηττήθηκε!

Πολύ καλή εμφάνιση και τιμητική ήττα με σκορ 3,5-2,5 γνώρισε ο Κότινος Α΄στο κύπελλο Αττικής φιλίας από τον κατά πολύ ανώτερο Α.Σ. Παπάγου Α΄. Οι αντίπαλοι μας κατέβασαν όπως ήταν αναμενόμενο 3 παίκτες άνω των 2000 ελο ενώ η πρώτη μας σκακιέρα ξεκίναγε από τα 1700 ελο! Παρόλα αυτά οι παίκτες μας κοίταξαν στα μάτια τους ανώτερους σε ελο αντιπάλους και λίγο έλειψε να κάνουν μια τεράστια έκπληξη. Μεγάλες νίκες πέτυχαν οι Σεφέρης και Λαπαδάκης επί γνωστών ισχυρών παικτών. Ισοπαλία σημείωσε ο Παγκαλής στην 6η σκακιέρα. Την ήττα γνώρισαν οι Ντουμάζιος(αν και πέρασε από κερδισμένη θέση) , Ζαχαρίου και Φουτούχος.

Ο Κοτινος Β΄ για το κύπελλο Αττικής φιλίας, πέτυχε μια πολύ μεγάλη σε έκταση νίκη επί της Καισαριανής όπου ήρθε σαφώς αποδυναμωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο.Οι παίκτες μας νίκησαν με 6-0 χαρίζοντας μεγάλη ικανοποίηση σε όλους τους παρευρισκόμενους. Νικητές αναδείχθηκαν οι : Κυθρεώτης, Τομαράς , Νομικός Κοσμάς, Παϊζάνος, Βάτσιος και Μακαβέλος.

Οι φίλοι του Πανελληνίου πέτυχαν μία πολύ σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα ΠΟΑ΄εθνικής. Πέρασαν από την έδρα του ισχυρού Πειραϊκού με σκορ 3,5-6,5 με πολύ καλή απόδοση όλων των παικτών. Την σημαντικότερη νίκη πέτυχε η Εύη Μάκκα επί πολύ ισχυρού ονόματος ξένης σκακίστριας που παίζει για τα χρώματα του Πειραϊκού. Σημαντικές νίκες και για τους Σκαλκώτα, Μποβιάτση, Αποστολίδου και Σουκαριε. Πολύτιμες ισοπαλίες απέσπασαν οι Παππάς , Ελευθερίου και Στελλάκη.  Γεωργίου και Σιδηρόπουλος έπεσαν μαχόμενοι αρκετά δυνατούς αντιπάλους.

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας οι φίλοι του Πανελλήνιου Α΄νίκησαν εκτός έδρας τον ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας  Β΄ με σκορ 2,5-3,5. Μεγάλες νίκες για Διατσίντο Απόστολο και Πισσία Αλέξανδρο.

Η Β΄ομάδα του Πανελληνίου γνώρισε και αυτή τη νίκη επί της ΑΟ Λεοντείου με σκορ 5-1. Σημαντικότερη νίκη πέτυχε η Δαμηλάκου στη 2η σκακιέρα.

Έτσι συνοψίζοντας ο Κότινος πέτυχε δυο επιβλητικές νίκες(9-1,6-0) χωρίς να ηττηθεί κανείς από τους παίκτες μας και παραλίγο να καταφέρει θετικό αποτέλεσμα επί του μεγαθήριου Α.Σ.Παπάγου.

Οι φίλοι του Πανελληνίου πέτυχαν 3 νίκες οι ομάδες τους σε 3 αναμετρήσεις!

Ελπίζουμε να επαναληφθούν και άλλες τόσο καλές αγωνιστικές για τις ομάδες μας και τους παίκτες μας.

Αρέσει σε %d bloggers: