ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 3ου ΓΥΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/1/18

Πολύ καλά στάθηκε η ομάδα μας για το πρωτάθλημα Β΄εθνικής με αντίπαλο το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Νέα Ερυθραία – Κότινος =7-3 το τελικό σκορ που μάλλον θα λέγαμε μας αδικεί σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα. Οι αντρικές μας σκακιέρες τα πήγαν πολύ καλά και  απέσπασαν 2-2 από τους κατά πολύ ανώτερους άνδρες του αντιπάλου. Ήταν μια ήττα αναμενόμενη πάντως και ο στόχος ήταν να μαζέψουμε πόντους. Τη μοναδική νίκη πέτυχε ο Παπαργυρίου με αντίπαλο διεθνή μετρ! Ισοπαλίες σημείωσαν οι Γεωργιλάκης , Παναγιωτόπουλος, Παγκαλή και Νομικός. Πάλεψαν πολύ αλλά δεν τα κατάφεραν οι Μεγαλιός, Αγριόπουλος, Ασλανίδης, Τσαμαντάνη και Ανδριοπούλου. Ο Μεγαλιός αντιστάθηκε με τα μαύρα κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας αλλά τελικά υπέκυψε στο φινάλε. Ο Αγριόπουλος έφτασε σε καλύτερη θέση απέναντι σε πρωταθλητή Ελλάδας νέων αλλά αγνόησε κίνηση νίκης. Πάντως η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και δυσκόλεψε αρκετά το μεγάλο φαβορί της ανόδου.

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας ο Κότινος Α΄νίκησε σχετικά εύκολα τον Φυσιολάτρη Νίκαιας Γ΄με σκορ 5,5-0,5. Νίκες για τους Σεφέρη, Λαπαδάκη, Φουτούχο , Νομικό Κοσμά και Ανδριόπουλο στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα! Ισοπαλία σημείωσε ο Τσουνής.

Ο Κότινος Β΄αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 εκτός έδρας με τον ΣΟ Κορυδαλλού. Νίκες για τους Καραϊσκάκη και Παγκαλή. Ισοπαλίες για τους Γαλάνη και Μακαβέλο. Την ήττα γνώρισαν οι Στεριώτης και Βάτσιος.

Οι φίλοι του Πανελληνίου για το πρωτάθλημα ΠΟΑ΄εθνικής φάνηκαν αρκετά άτυχοι μιας και ηττήθηκαν με 4,5-5,5 από τον ΣΟ Αιγάλεω. Νίκες για τους Γεωργίου , Παππά και Στελλάκη. Καλές ισοπαλίες για τους Σκαλκώτα, Ελευθερίου και Μπάρδη.

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας ο Πανελλήνιος Α΄στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον ισχυρό ΦΟΝ Ηρακλείου, αλλά τελικά ηττήθηκε με σκορ 2,5-3,5. Νίκες για τους Σιδηρόπουλο και Δανιηλίδη. Τεράστια ισοπαλία για τον Μήτση Τάσο.

Ο Πανελλήνιος Β΄νίκησε εκτός έδρας με σκορ 0 – 4,5 την Αίγλη Παπάγου Β΄. Με την ομάδα αγωνίστηκε και νίκησε ο Πρόεδρος Πέτρος Κολυβάς σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του. Νίκες πέτυχαν και οι Διατσίντος Ηλίας , Νιάρχος , Κουράκης και Ξυδάτος.

Στην έδρα μας διεξήχθη και ο αγώνας πρωταθλήματος Β΄τοπικής μεταξύ του ΣΟ Αθηνών και του ΑΟ Ψυχικού. Ο ΣΟ Αθηνών νίκησε εύκολα με σκορ 7-0.

Αρέσει σε %d bloggers: