ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 4ου ΓΥΡΟΥ 04/02/2018

Πολύ καλή αγωνιστική για τις ομάδες του Κότινου ήταν η 4η αφού και οι τρεις ομάδες μας πέτυχαν πολύ καλές νίκες!

Με σημαντική νίκη προχώρησε ο Κότινος στο πρωτάθλημα Β΄εθνικής. Η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 6,5-3,5 της ομάδας του Χαλανδρίου και ο ενθουσιασμός γύρισε στην στις τάξεις της ομάδας. Νίκες πέτυχαν οι Παπαργυρίου , Παγκαλή , Τσαμαντάνη , Ανδριοπούλου και Ασλανίδης. Ισοπαλίες για τους Μεγαλιό, Γεωργιλάκη και Νομικό. Ηττήθηκαν από καλούς παίκτες οι Παναγιωτόπουλος και Αγριόπουλος. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

http://chess-results.com/tnr324478.aspx?lan=1&art=46&wi=821

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας ο Κότινος Α΄πέτυχε σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί του δυνατού ΣΟ Αιγάλεω με σκορ 2-4. Καλές νίκες για τους Ντουμάζιο και Σαργολόγο. Νίκη πέτυχε και ο Φουτούχος. Ισοπαλίες για τους Σεφέρη και Λαπαδάκη. Μοναδική ήττα ήταν αυτή του Ζαχαρίου που δεν ευτύχισε στην ημέρα των γενεθλίων του να χαρεί προσωπική επιτυχία.Ήταν βέβαια χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μας που μας ανέβασε στην 6η θέση του Α΄ομίλου του κυπέλλου Αττικής φιλίας.

http://chess-results.com/tnr325191.aspx?lan=1&art=0&wi=821

Στον Β΄όμιλο του κυπέλλου Αττικής φιλίας ο Κότινος Β΄ νίκησε με σκορ 2-4 τον φίλο Πανελλήνιο Β΄στην παλιά μας έδρα. Νίκες για τους Σταματάκο , Καραϊσκάκη και Νομικό Κοσμά. Ισοπαλίες για τους Παγκαλή Γιώργο και Μακαβέλο. Την ήττα γνώρισε ο Βάτσιος. Νίκη για τον φίλο Πανελλήνιο Β΄πέτυχε η Δανιηλίδη και ισοπαλίες οι Ξυδάτος και Παραλίκα. Με αυτή τη νίκη ο Κότινος Β΄έπιασε την 3η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Πανελλήνιος Β΄ βρίσκεται στην 4η θέση.

http://chess-results.com/tnr324551.aspx?lan=1&art=0&wi=821

Οι φίλοι του Πανελληνίου για το πρωτάθλημα ΠΟΑ΄εθνικής ήταν για μια ακόμη αγωνιστική άτυχοι αφού ηττήθηκαν με σκορ 5,5-4,5 από τον ΣΟ Κορυδαλλού. Οι νίκες των Αποστολίδου, Ελευθερίου και Μπάρδη αλλά και ισοπαλίες των Γεωργίου, Στελλάκη και Παππά δεν ήταν αρκετές ώστε να φύγει ο Πανελλήνιος από τον Κορυδαλλό με ένα θετικό αποτέλεσμα.  http://chess-results.com/tnr324476.aspx?lan=1&art=0&wi=821

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας ο Πανελλήνιος Α΄απέσπασε καλή ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας από τους Τρεις Αστέρες. Νίκες για τους Κοκκό , Διατσίντο Ηλία και Σιδηρόπουλο. Με αυτή την ισοπαλία ο Πανελλήνιος ανέβηκε στην  11η θέση.

Στο σύλλογο μας έγινε και ο αγώνας ΣΟ Ικαρίας – ΠΑΣ Διόσκουροι για το κύπελλο Αττικής φιλίας. Οι φίλοι της Ικαρίας νίκησαν με το επιβλητικό σκορ 6-0.

Αρέσει σε %d bloggers: