ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 5ος ΓΥΡΟΣ 11/02/2018

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι τρεις ομάδες του Κότινου πέτυχαν νίκες και σκαρφάλωσαν πολύ ψηλά στις βαθμολογίες των ομίλων τους. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι και οι τρεις ομάδες του Κότινου πάνε περίφημα και βρίσκονται σε τροχιά κατάκτησης ομαδικών κυπέλλων! Καμία άλλη ομάδα της Αττικής δεν διεκδικεί τρία κύπελλα όπως η δική μας. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση αλλά και από τους παίχτες μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ασχέτως αν τελικά κατακτήσουμε κάποιο κύπελλο ή όχι. Αναλυτικά είχαμε:

Για το πρωτάθλημα Β΄εθνικής ο Κότινος πέρασε από την Ελευσίνα σαν τρένο και επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με το ευρύ σκορ 1,5-8,5!  Βέβαια η εικόνα του αγώνα δεν δικαιολογεί τόσο ευρεία νίκη διότι σε πολλές σκακιέρες γύρισε υπέρ μας ή έγινε μάχη μέχρι τέλους. Νίκες πέτυχαν οι Γεωργιλάκης(τελείωσε στις 15:45) , Παπαργυρίου, Ντουμάζιος(1η εμφάνιση στη Β΄εθνική με όμορφη νίκη) , Παγκαλή, Τσαμαντάνη(που πάλεψε με πόνους αλλά τα κατάφερε περίφημα), Ανδριοπούλου(που γύρισε χαμένη παρτίδα), Αγριόπουλος(η  γρηγορότερη νίκη) και Νομικός Γιώργος(με μεγάλη μάχη). Ισοπαλία παραχώρησε ο Μεγαλιός λόγω πονοκεφάλου. Ο μικρός  Ασλανίδης ήταν η μοναδική μας ήττα όμως αντιμετώπισε τον πρωταθλητή της ηλικίας του. Να επισημάνουμε ότι η Ελευσίνα μας πρόσφερε έναν υπέροχο μπουφέ και πρότεινε να μπει δικός μας διαιτητής. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να πετύχουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Β΄εθνικής. Ακολουθεί η βαθμολογία

http://chess-results.com/tnr324478.aspx?lan=1&art=46&wi=821

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας ο Κότινος Α΄με αρχηγό τον αντιπρόεδρο Σπύρο Αναστασόπουλο υποδέχτηκε την Πνευματική Στέγη Περιστερίου Α΄. Η Στέγη προσήλθε στον αγώνα με αρκετές απουσίες καλών παικτών και δικαίως ήρθε η νίκη για την ομάδα μας με το ευρύ σκορ 6-0! Νίκες πέτυχαν οι Αναστασόπουλος, Σαργολόγος, Σεφέρης, Λαπαδάκης, Μπουζαλάς και Φουτούχος. Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα μας ανέβηκε στην 2η θέση του κυπέλλου Αττικής φιλίας. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία που είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατηθεί σαν θέση, λόγω των πολλών καλών ομάδων Α΄εθνικής που συμμετέχουν. Ακολουθεί η βαθμολογία του Α΄ομίλου που πραγματικά είναι άξια θαυμασμού η θέση που κατέχει η ομάδα μας.

http://chess-results.com/tnr325191.aspx?lan=1&art=0&rd=6&wi=821

Στον Β΄όμιλο του κυπέλλου Αττικής φιλίας ο Κότινος Β΄μετά από μάχη με τον ΣΟ Αιγάλεω Β΄κατάφερε και επικράτησε οριακά με σκορ 3,5-2,5. Νίκες πέτυχαν οι Παγκαλής, Νομικός Κοσμάς και Καμπούκος. Ισοπαλία σημείωσε ο Καραϊσκάκης. Την ήττα γνώρισαν οι Τομαράς και Γαλάνης. Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα μας έπιασε κορυφή στον Β΄όμιλο του κυπέλλου Αττικής φιλίας. Ακολουθεί η βαθμολογία:

http://chess-results.com/tnr324551.aspx?lan=1&art=0&rd=6&wi=821

Οι φίλοι του Πανελληνίου είχαν ρεπό στο πρωτάθλημα ΠΟΑ΄εθνικής.  Η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί η αναλυτική κατάταξη.

http://chess-results.com/tnr324476.aspx?lan=1&art=46&wi=821

Στο κύπελλο Αττικής φιλίας οι φίλοι του Πανελληνίου Α΄αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με την πολύ καλή ομάδα του Δία Πετρούπολης Α΄. Μεγάλη νίκη για τον Μήτση Τάσο και νίκες για τους Διατσίντο Απόστολο και Δανιηλίδη Λυδία. Ο Πανελλήνιος Α΄βρίσκεται στην 11η θέση του Α΄ομίλου.

Στον Β΄όμιλο του Αττικής φιλίας ο Πανελλήνιος Β΄ ηττήθηκε φυσιολογικά από τον πολύ ανώτερο ΣΟ Παγκρατίου με σκορ 6-0. Ο αγώνας ήταν άνισος λόγω μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας σε όλες τις σκακιέρες. Ο Πανελλήνιος Β΄βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Στο σύλλογο μας διεξήχθη και ο αγώνας πρωταθλήματος Β΄τοπικής μεταξύ των ομάδων ΣΟ Αθηνών με ΠΣ Αγίου Δημητρίου. Ο ΣΟ Αθηνών επικράτησε με σκορ 5-3 και πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας της Β΄τοπικής όπου τον οδηγεί στην άνοδο στην Α΄τοπική. Τους ευχόμαστε η συγκατοίκηση στο σύλλογο μας να τους φέρει γούρι και να πετύχουν την πολυπόθητη άνοδο τους.

Αρέσει σε %d bloggers: