ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 25/2

Μια τέλεια αγωνιστική ήταν αυτή του 6ου γύρου για τους φίλους μας του Πανελληνίου που νίκησαν και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Οι ομάδες του Κότινου είχαν καλή παρουσία και εξασφαλίσαμε και ένα κύπελλο στον β΄όμιλο του κυπέλλου Αττικής φιλίας! Αναλυτικά είχαμε:

Ο Κότινος για το πρωτάθλημα Β΄εθνικής είχε ρεπό αλλά δεν εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία να κατέβει με όλες τις δυνάμεις του στο κύπελλο Αττικής φιλίας και συγκεκριμένα στον Α΄όμιλο όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 1η θέση τον ΦΟΝ Ηρακλείου. Με τις προσθήκες των Μεγαλιού, Αγριόπουλου και Παναγιωτόπουλου η ομάδα προσπάθησε να κοντράρει το μεγάλο φαβορί και λίγο έλειψε να τα καταφέρει να πάρει το 3-3 αλλά ήμασταν άτυχοι. Η ομάδα μας ηττήθηκε 3,5-2,5 και έτσι ΦΟΝ Ηρακλείου κατέκτησε την 1η θέση και βυθίζοντας εμάς στην 7η θέση. Σπουδαία νίκη με μαύρα πέτυχε ο Μεγαλιός και με λευκά ο Σεφέρης. Ο Ντουμάζιος πίεσε για τη νίκη τον ανώτερο σε ελο αντίπαλο του, αλλά έμεινε στην ισοπαλία. Ήττες γνώρισαν οι Αγριόπουλος, Παναγιωτόπουλος και Μελίδης από σπουδαίους αντιπάλους. Ακολουθεί η βαθμολογία ένα αγώνα πριν το τέλος. Η ομάδα μας έχει αμυδρές τύχες για είσοδο στην τριάδα.

http://chess-results.com/tnr325191.aspx?lan=1&art=0&rd=7

Ο Κότινος Β΄ενισχύθηκε λόγω του ρεπό από το πρωτάθλημα και πέτυχε σπουδαία νίκη 4,5-1,5 επί του ΣΟ Παγκρατίου. Νίκες πέτυχαν οι Παγκαλή Μαριάννα, Παγκαλής Γιώργος, Καμπούκος και Νομικός Κοσμάς. Ισοπαλία για τον πρόεδρο μας Σταματάκο και την ήττα γνώρισε ο Νομικός Γιώργος. Με αυτή τη νίκη ο Κότινος Β΄εξασφάλισε και μαθηματικά μια θέση στην τριάδα του Β΄ομίλου του κυπέλλου Αττικής φιλίας και το πρώτο ομαδικό κύπελλο μας για το 2018! Ο τελευταίος γύρος απομένει για να δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Ακολουθεί η βαθμολογία του Β΄ομίλου

http://chess-results.com/tnr324551.aspx?lan=1&art=0

Οι φίλοι μας του Πανελληνίου πέτυχαν σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα ΠΟΑ΄εθνικής. Νίκησαν με 7-3 την Κηφισιά και έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία. Νίκες πέτυχαν οι Γεωργίου , Μποβιάτσης, Μάκκα Ιουλία, Στελλάκη, Αποστολίδου και Μπάρδης.

Ο Πανελλήνιος Α΄πέτυχε μεγάλη σε έκταση νίκη με σκορ 0-6 επί του Φυσιολάτρη Νίκαιας Β΄και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Νίκες πέτυχαν οι: Γομάτος, Νιάρχος, Διατσίντος Ηλίας, Διατσίντος Απόστολος, Πισσίας και Μήτσης Τάσος.

Ο Πανελλήνιος Β΄νίκησε με 4,5-1,5 τον ΣΟ Καλλιθέας Β. Νίκες πέτυχαν οι Βαλούκος , Svistounov, Ξυδάτος και Δανιηλίδη.

Στην έδρα μας έγινε και ο αγώνας του ΣΟ Ικαρίας με τον ΣΟ Καλλιθέας Α΄ όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ικαρίας με σκορ  3,5-2.

Αρέσει σε %d bloggers: