ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 04-03-2018/ ΓΥΡΟΣ 7

Με νίκη προχώρησε ο Κότινος στο πρωτάθλημα Β΄εθνικής επί της πολύ καλής ομάδας του Παγκρατίου με σκορ 6-4. Ο αγώνας ήταν ντέρμπυ μέχρι τέλους και είχαμε τύχη σε ορισμένες παρτίδες. Η νίκη αυτή μας κρατά ζωντανούς στο κυνήγι της 2ης θέσης που δίνει απευθείας άνοδο στον ΠΟΑ. Νίκες πέτυχαν οι Μεγαλιός , Γεωργιλάκης , Παγκαλή , Τσαμαντάνη και Ανδριοπούλου. Ισοπαλίες σημείωσαν οι Παπαργυρίου και Αγριόπουλος. Την ήττα γνώρισαν από καλούς αντιπάλους οι Αναστασόπουλος, Νομικός Γιώργος και Ασλανίδης Θησέας. Ακολουθεί η βαθμολογία μετά τον 7ο γύρο.

http://chess-results.com/tnr324478.aspx?lan=1&art=46

Στον τελευταίο γύρο του κυπέλλου Αττικής φιλίας για τον Α΄όμιλο, ο Κότινος Α΄πέτυχε μια ακόμα νίκη στη διοργάνωση επί του ισχυρού ΣΟ Χαλανδρίου Α΄με σκορ 4,5- 1,5. Νίκες πέτυχαν οι Σαργολόγος, Σεφέρης, Φουτούχος και Παναγιωτόπουλος. Ισοπαλία σημείωσε ο Τσουνής. Ήττα χωρίς κόστος για τον Ντουμάζιο. Η πορεία της ομάδας μας κρίνεται πολύ ικανοποιητική μιας και τερματίσαμε στην 5η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω μας σπουδαίες ομάδες. Η ομάδα μας πέτυχε 5 νίκες και γνώρισε 2 φορές την ήττα από ομάδες Α΄εθνικής που είχαν όλους τους παίκτες τους  διαθέσιμους. Οι ήττες μας ήταν οριακές με σκορ 3,5-2,5 και κοντράραμε στα ίσα πολύ δυνατές ομάδες. Δεκαεπτά παίκτες μας αγωνίστηκαν για τον Κότινο Α΄.  Πέντε παίκτες διακρίθηκαν για αυτή την επιτυχία. Ο Σεφέρης πέτυχε 6,5/7 και δικαίως χρίζεται ο πολυτιμότερος παίκτης. Πολύ καλά όμως τα πήγαν και οι Λαπαδάκης , Φουτούχος, Ντουμάζιος και Σαργολόγος που πρόσφεραν πολλούς πόντους στην ομάδα. Ακολουθεί η τελική βαθμολογία του Α΄ομίλου που στην 6η θέση βρίσκουμε τους φίλους του Πανελλήνιου Α΄και στην 17η θέση τους φίλους του ΣΟ Ικαρίας.

http://chess-results.com/tnr325191.aspx?lan=1&art=0&rd=7

Στον Β΄όμιλο του κυπέλλου Αττικής φιλίας ο Κότινος Β΄ γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2 από τον ΣΟ Περιστερίου Β και τερμάτισε στην 3η θέση του Β΄ομίλου, χαρίζοντας ένα κύπελλο στο σύλλογο μας. Η θέση μας θα μπορούσε να ήταν καλύτερη  και πολύ πιθανόν να ήμασταν πρώτοι, αλλά ο αντίπαλος χρησιμοποίησε παίκτες από την Α΄ομάδα του(πράγμα που το απαγορεύει η προκήρυξη και τους θέτει εκτός επάθλων) για να ενισχυθεί και για να παίξουν καλύτερες παρτίδες. Στον συγκεκριμένο αγώνα νίκες πέτυχαν οι Νομικός Κοσμάς και Παγκαλής. Την ήττα γνώρισαν οι Γαλάνης , Καμπούκος, Στεριώτης και Ασλανίδης Λεόντιος από καλύτερους παίκτες. Για αυτό το κύπελλο αγωνίστηκαν με την ομάδα μας 15 παίκτες. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Νομικός Κοσμάς που πέτυχε 5/5! Πολύ καλά τα πήγε και ο Παγκαλής με 4,5/5. Μεγάλη βοήθεια για αυτό το κύπελλο είχαμε και από τους Καμπούκο, Γαλάνη, Στεριώτη, Μακαβέλο , Καραϊσκάκη και Βάτσιο.  Έτσι οι ομάδες μας στο κύπελλο Αττικής φιλίας κατέλαβαν την 5η θέση στον Α΄όμιλο και την 3η θέση και κύπελλο στον Β΄όμιλο. Ακολουθεί η τελική βαθμολογία όπου στην 6η θέση βρίσκονται οι φίλοι του Πανελληνίου.

http://chess-results.com/tnr324551.aspx?lan=1&art=0&rd=7

Οι φίλοι του Πανελληνίου για το πρωτάθλημα Π.Ο. Α΄εθνικής πέτυχαν μία ακόμα νίκη που τους έδωσε  οριστικά την παραμονή στην κατηγορία. Για έναν ακόμα αγώνα η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο που τις χάρισε 2 ακόμα βαθμούς και μια καλύτερη θέση στη δύσκολη αυτή κατηγορία. Οι φίλοι μας επικράτησαν με σκορ 3-7 επί του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας. Σπουδαίες νίκες για τους Γεωργίου, Μποβιάτση , Αποστολίδου, Ελευθερίου, Μπάρδη και Σουκαριέ. Πολύτιμες ισοπαλίες για τις Λυμπερτού και Στελλάκη.

http://chess-results.com/tnr324476.aspx?lan=1&art=0

Για το κύπελλο Αττικής φιλίας ο Πανελλήνιος Α΄πέτυχε νίκη με σκορ 5-1 επί του ΣΟ Ικαρίας. Με αυτή τη νίκη ο Πανελλήνιος Α΄ανέβηκε και τερμάτισε στην πολύ καλή 6η θέση της βαθμολογίας. Κρίνεται ως μεγάλη επιτυχία αυτή η θέση διότι ξεπέρασε αρκετές ισχυρές ομάδες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πανελλήνιος Α΄είχε μια πολύ μεγάλη απουσία φέτος και δεν είναι άλλη από του καλού μας φίλου Χαράλαμπου Κόκκορη. Χωρίς τον καλό μας φίλο λοιπόν η 6η θέση ήταν πάρα πολύ καλή. Στον αγώνα με την Ικαρία νίκες πέτυχαν οι Πισσίας , Διατσίντος Απόστολος, Μήτσης Τάσος, Γομάτος Χρήστος και Νιάρχος Κων/νος.  Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Διατσίντος Απόστολος με 5/7. Χρησιμοποιήθηκαν μόλις 9 παίκτες και θα ήταν άδικο να μην πούμε πως ο Μήτσης και ο Πισσίας βοήθησαν και αυτοί πάρα πολύ σε αυτή την επιτυχία.

Ο Πανελλήνιος Β΄ηττήθηκε από τον νικητή του Β΄ομίλου ΣΟ Αιγάλεω Β με σκορ 2,5- 3. Δυστυχώς η κενή σκακιέρα που κατέβασαν οι φίλοι μας τους κόστισε την ήττα. Νίκες πέτυχαν οι Βαλούκος , Κουράκης και Svistounov. H ομάδα χρησιμοποίησε 16 παίκτες και τερμάτισε στην 6η θέση του Β΄ομίλου του κυπέλλου Αττικής φιλίας.

Έτσι οι φίλοι μας του Πανελληνίου κατέλαβαν την 6η θέση και στους 2 ομίλους του κυπέλλου Αττικής φιλίας.

Στο σύλλογο μας διεξήχθη και ο αγώνας πρωταθλήματος Β τοπικής μεταξύ του ΣΟ Αθηνών με την Αγία Βαρβάρα. Ο ΣΟ Αθηνών νίκησε και ανέβηκε στην Α΄τοπική κατηγορία για το 2019. Η συστέγαση τους μαζί μας τους έφερε αρκετή τύχη και δύναμη και κατάφεραν να έχουν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά. Πολλά συγχαρητήρια για την άνοδο τους.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s