ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Μεγάλη επιτυχία είχαμε στα προκριματικά και στα τελικά σχολικά πρωταθλήματα Αττικής. Όλα τα παιδιά της ομάδας μας που συμμετείχαν στα προκριματικά πήραν την πρόκριση για τα τελικά που έγιναν στις 10/3/2018. Η Ανδριοπούλου Ελένη είχε την καλύτερη απόδοση στα προκριματικά αφού τερμάτισε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο! Στα τελικά τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα αλλά τα παιδιά μας στην πλειοψηφία τα πήγαν περίφημα και καταφέραμε να κερδίσουμε τρεις προκρίσεις για τα πανελλήνια τελικά. Προκρίθηκαν οι Αγριόπουλος Κων/νος από τα λύκεια, ο Ασλανίδης Θησέας από την Ε δημοτικού και ο Νομικός Γιώργος από τη Β΄γυμνασίου. Ακολουθούν αναλυτικά οι συμμετέχοντες της ομάδας μας:

Ο Στεφάνοβ Μπόζινταρ(Ντάρυ) ξεκίνησε το σκάκι πριν από 5 μήνες και κατάφερε να πάει στα τελικά της Γ΄δημοτικού. Τερμάτισε στην 238η θέση μεταξύ 255 παιδιών. Για τόσο λίγο διάστημα που παίζει ήταν μεγάλη επιτυχία που πήγε στα τελικά.

Ο Ασλανίδης Θησέας στην Ε΄δημοτικού τα πήγε πολύ καλά αν και αγωνίστηκε με έντονο πονοκέφαλο. Τερμάτισε στην 9η θέση και προκρίθηκε στα πανελλήνια!

Ο Σαριδάκης Ευδόξιος είχε παρατήσει το σκάκι για 2 χρόνια. Παρόλα αυτά σημείωσε 4 νίκες και κατετάγη 58ος στην Ε΄δημοτικού.

Ο Σαριδάκης Ανδρέας δίδυμος αδερφός του Ευδόξιου είχε και αυτός παρατήσει το σκάκι για 2 χρόνια και τερμάτισε στην 157η θέση της Ε΄δημοτικού μεταξύ 182 παιδιών.

Η Ελένη Ανδριοπούλου που πέρασε με μετάλλιο από τα προκριματικά της Α΄γυμνασίου, είχε την ατυχία να αρρωστήσει και να αγωνιστεί άρρωστη στα τελικά. Εγκατέλειψε τους αγώνες λόγω ασθένειας λοιπόν και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί ενώ ήταν στις δυνατότητες της στα τελικά. Κατετάγη στην όχι λοιπόν αντιπροσωπευτική 62η θέση.

Ο Νομικός Γιώργος τα πήγε περίφημα και λόγω άγχους και μόνο δεν κατάφερε να πάρει το μετάλλιο στα τελικά. Κατετάγη 13ος στη Β΄γυμνασίου αλλά προκρίθηκε οριακά στα πανελλήνια.

Ο Αγριόπουλος Κων/νος κατετάγη 5ος στα λύκεια μετά από καλό τουρνουά. Ήταν η πιο υψηλή θέση που κατέλαβε παίκτης μας στα τελικά. Προκρίθηκε και αυτός για τα πανελλήνια.

Ο Νομικός Κοσμάς τερμάτισε στην 35η θέση στα λύκεια μετά από μέτριο σχετικά τουρνουά και έμεινε μακριά από τις θέσεις πρόκρισης, ενώ είναι ανεβασμένος και περιμέναμε σίγουρα καλύτερη θέση.

Από τους φίλους μας του Πανελληνίου προκρίθηκαν στα πανελλήνια σχολικά οι: Σουκαριέ Ζορζ κατακτώντας μάλιστα χάλκινο μετάλλιο στην Δ δημοτικού , Σιδηρόπουλος Βασίλης στην Α΄γυμνασίου και Μπάρδης Χάρης στα λύκεια κατακτώντας και αυτός το χάλκινο μετάλλιο!

Αρέσει σε %d bloggers: