ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Με 12 συμμετοχές διεξήχθη το 251ο τουρνουά blitz στο Κάϊσσα καφέ. Νικητής αναδείχθηκε με το απόλυτο 7/7 η Κουτσίδη Αμαλία του ΣΟ Αιγάλεω. Δεύτερος με 5,5/7 ο Μαυροειδής Ιωάννης της ΟΑ Χανίων Κρήτης και τρίτος με 4/7 ο Ροδόπουλος Αριστείδης του Δία Πετρούπολης. Από την ομάδα μας αγωνίστηκε ο Παγκαλής Γεώργιος που θα ήθελε να το ξεχάσει γρήγορα το συγκεκριμένο τουρνουά μιας και ήταν το χειρότερο του(12ος). Πάντως τα τελευταία τουρνουά στο Κάϊσσα καφέ έχουν πέσει σε συμμετοχές αλλά και σε ποιότητα παικτών. Ίσως θα έπρεπε να δούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Είναι κρίμα ένα τόσο ωραίο, παραδοσιακό και εβδομαδιαίο τουρνουά να μην έχει απήχηση και ζήτηση. Ακολουθεί η βαθμολογία

http://chess-results.com/tnr341107.aspx?lan=1&art=1

Σε αντίθεση με το blitz τα τουρνουά rapid στον Πανελλήνιο είναι πολύ επιτυχημένα και με πολλές συμμετοχές. Στο 105ο τουρνουά rapid που διεξήχθη στις 16/3 αγωνίστηκαν 27 παίκτες. Νικητής ο Κωστούρος Αλέξανδρος της Νέας Ερυθραίας με το απόλυτο 5/5. Δεύτερος ο Νίνις Ελενέο του Θωμά Γεωργίου με 4/5. Τρίτος ο Οικονομίδης Σάββας του Φοίνικα Βόλου με 4/5. Πρώτη γυναίκα και 4η στη γενική κατάταξη η Δόγανου Κωνσταντίνα του Ζωγράφου με 4/5. Πρώτη έφηβος η Χατζηιωαννίδη Φιλίππα του ΑΟ Πεύκης με 3/5. Από την ομάδα μας συμμετείχε ο Παγκαλής Γιώργος(17ος).

http://chess-results.com/tnr339907.aspx?lan=1&art=1

Στο 106ο τουρνουά rapid στον Πανελλήνιο συμμετείχαν 32 παίκτες. Πρώτος με το απόλυτο 5/5 και πάλι ο Κωστούρος Αλέξανδρος της Νέας Ερυθραίας. Δεύτερος με 4/5 ο Εγγλέζος Ιωάννης του Δία Πετρούπολης. Τρίτος με 4/5 ο Σταματίου Ροδόλφος του Φυσιολάτρη Νίκαιας. Πρώτη γυναίκα αλλά και πρώτη έφηβος η Χατζηιωαννίδη Φιλίππα του ΑΟ Πεύκης με 3/5. Από την ομάδα μας συμμετείχαν οι: Ζαχαρίου Νικόλαος(12ος) , Παγκαλής Γιώργος (16ος) και Ανδριοπούλου Ελένη(23η).

http://chess-results.com/tnr341823.aspx?lan=1&art=1

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: