ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΤΙΝΟ

Ο σύλλογος μας συνεχίζει την ιδέα της αγαπητής φίλης Βιργινίας Ψωμά και διοργανώνει μαραθωνίους σχεδόν κάθε μήνα. Στον 4ο μαραθώνιο(25η Μαρτίου) συμμετείχαν 35 άτομα στο ράπιντ και 28 άτομα στο μπλιτς. Νικητής στο ράπιντ αναδείχθηκε ο Κουτουκίδης Παναγιώτης της Ηλιούπολης με το απόλυτο 6/6! Δεύτερος ο Εργαζάκης Ιωάννης της Επικοινωνίας Ηρακλείου με 5/6.  και τρίτος ο Λουτραγώτης Δημήτριος του Ζήνων Γλυφάδας με 5/6. Πρώτος έφηβος αλλά και τέταρτος στη γενική κατάταξη ο Σταματίου Ροδόλφος του Φυσιολάτρη Νίκαιας με 4/6. Από τους παίκτες μας καλύτερα τα πήγε ο Νομικός Γιώργος που με 4/6 τερμάτισε στην 8η θέση. Αγωνίστηκαν και οι Σεφέρης Γιώργος(26ος), Ανδριοπούλου Ελένη(27η), Παγκαλής Γεώργιος (29ος) και Ζαχαρίου Νικόλαος(32ος).

Στο τουρνουά μπλιτς που ακολούθησε νικητής αναδείχθηκε ο Ραχμανίδης Πέτρος του Χαλανδρίου με 6/7. Δεύτερος ο Νικολάου Σπυρίδων της Σκακιστικής Άνοιξης με 6/7.Τρίτος με 6/7 και αυτός ο Εργαζάκης Ιωάννης της Επικοινωνίας Ηρακλείου κατακτώντας το δεύτερο μετάλλιο του! Και στο μπλίτς ο Νομικός Γιώργος τα πήγε καλύτερα από τους παίκτες μας. Τερμάτισε στην 16η θέση και ακολούθησαν οι Σεφέρης(21ος) και Παγκαλής(25ος).

Την πρώτη θέση στο σύνολο ράπιντ+μπλιτς(νικητής μαραθωνίου) αναδείχθηκε ο Εργαζάκης Ιωάννης σπάζοντας την κυριαρχία του Κουτουκίδη των 3 προηγούμενων μαραθώνιων.

Αρέσει σε %d bloggers: