ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Με δύο παιδιά εκπροσωπήθηκε η ομάδα μας στα πανελλήνια σχολικά που έγιναν φέτος στο Περιστέρι. Ο Ασλανίδης Θησέας στην Ε΄δημοτικού σημείωσε 6,5/9 και κατετάγη 17ος στην Ελλάδα ενώ ήταν αρχικά το νούμερο 21 σε δυναμικότητα.  Ο άλλος μας εκπρόσωπος ήταν ο Νομικός Γιώργος στην Β΄γυμνασίου που σημείωσε 5,5/9 και κατετάγη στην 15η θέση ενώ ήταν το νούμερο 11 σε δυναμικότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στα 2 παιδιά μας για την παρουσία τους και την καλή θέση που κατέλαβαν. Τους ευχόμαστε του χρόνου ακόμα καλύτερα.

Από τον Πανελλήνιο σημαντική διάκριση πέτυχε ο Σουκαριέ Ζώρζ που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην Δ΄δημοτικού! Καλή παρουσία είχε και ο Σιδηρόπουλος Βασίλης που τερμάτισε 26ος στην Α΄γυμνασίου.

Φέτος η Αθήνα μιας και διοργάνωνε τα τελικά έβγαλε αρκετούς πρωταθλητές! Πρωταθλητής στα νήπια ο  Οικονομόπουλος Φίλιππος από το Χαϊδάρι.            Πρωταθλητής στην Α΄δημοτικού ο Παλαιολόγου Απόστολος από το Βύρωνα Πρωταθλητής στην Δ΄δημοτικού ο Σουκαριέ Ζώρζ από Αθήνα                           Πρωταθλητής Α΄γυμνασίου ο Κράλλης Χρήστος από Αθήνα                                 Πρωταθλητής Β΄γυμνασίου ο Αμπελακιώτης Σταύρος από το Νέο Ψυχικό.      Πρωταθλητής Γ΄γυμνασίου ο Αλεξάκης Δημήτρης από τον Πειραιά.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s