ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/04

Πολύ δύσκολη κλήρωση για τον Κότινο στην φάση των 32 του κυπέλλου Αττικής, καθώς κληρώθηκε εντός έδρας με τη Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου που αγωνίζεται στην Α΄εθνική. Αντιθέτως οι φίλοι μας του Πανελληνίου ήταν τυχεροί μιας και κληρώθηκαν με το Σκακιστικό κύκλο Ιλίου εκτός έδρας που αγωνίζεται στα τοπικά Αττικής.

Για το πρωτάθλημα βετεράνων άτυχος και εδώ ο Κότινος μιας και αντιμετωπίζει εντός έδρας το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον Πειραϊκό. Πολύ δύσκολο εκτός έδρας και για τους βετεράνους του Πανελληνίου με τον ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας.

Για το κύπελλο <14 ετών οι μικροί του Κότινου αγωνίζονται εκτός έδρας με τον ΕΠΑΣ Πεύκης Αριστοτέλης Β και λογικά θα έχουμε το πλεονέκτημα. Οι μικροί του Πανελληνίου της Α΄ομάδας θα έχουν λογικά εύκολο έργο απέναντι στην τρίτη ομάδα νέων του Αιγάλεω. Οι μικροί του Πανελλήνιου της Β ομάδας φιλοξενούν την Ένωση ποντίων Μελισσίων Α΄και μάλλον έχουν το μειονέκτημα.

Τέλος στο πρωτάθλημα γυναικών οι φίλες του Πανελληνίου φιλοξενούν τις κοπέλες του ΕΟΣ Αχαρνών Β΄ομάδα και λογικά θα έχουν το πλεονέκτημα.

Στην έδρα μας θα διεξαχθεί και ο αγώνας ΣΟ Αθηνών- Άγιος Δημήτριος για το κύπελλο.

 

Αρέσει σε %d bloggers: