ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 29/04/2018

Την ήττα με σκορ 1,5-2,5  γνώρισε ο Κότινος στο κύπελλο Αττικής από τη Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου. Η ήττα αυτή σημαίνει αποκλεισμός από το κύπελλο. Η ομάδα μας δεν ευτύχισε να έχει στη διάθεση της τους καλύτερους παίκτες, αλλά παρόλα αυτά παλέψαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα Α΄εθνικής. Νίκη πέτυχε ο Μεγαλιός και ισοπαλία ο Παπαργυρίου. Την ήττα γνώρισαν οι Παναγιωτόπουλος και Ντουμάζιος απέναντι σε πολύ ισχυρούς παίκτες.

Οι φίλοι μας του Πανελληνίου είχαν σαφώς ευκολότερο έργο απέναντι στο Σκακιστικό κύκλο Ιλίου και πέτυχαν τη νίκη-πρόκριση στους 16 με σκορ 0,5-3,5. Νίκες για τους Γεωργίου, Μπάρδη και Σιδερή. Ισοπαλία για τον Σκαλκώτα.

Βαριά ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε ο Κότινος από το φαβορί του πρωταθλήματος βετεράνων Πειραϊκό. Οι αντίπαλοι ήταν ανώτεροι σε ελο και στις 3 σκακιέρες αλλά περιμέναμε κάτι καλύτερο. Αγωνίστηκαν Ζαχαρίου,Λαπαδάκης και Παγκαλής.

Οι φίλοι βετεράνοι του Πανελληνίου ζευγάρωσαν τις νίκες τους απέναντι στον ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας. Νίκησαν με σκορ 1-2 και φλερτάρουν με την κορυφή. Νίκες πέτυχαν οι Διατσίντος Απόστολος και Βαλούκος Ευστάθιος.

Οι νέοι του Κότινου για το κύπελλο <14 ετών νίκησαν  με σκορ 1-3 τον ΕΠΑΣ Πεύκης Αριστοτέλης και ισοβαθμούν στην κορυφή μαζί με άλλες 9 ομάδες με 2/2. Νίκες πέτυχαν οι Νομικός Γιώργος, Ασλανίδης Θησέας και Ανδριοπούλου Ελένη. Ήττα για τον πρωτάρη μας Κόλλια.

Μία ήττα και μία ισοπαλία για τις νεανικές ομάδες του φίλου Πανελλήνιου. Ο ΠΓΣ Α΄ήρθε ισόπαλος με την Γ΄ομάδα του ΣΟ Αιγάλεω. Νίκες για τους Σιδηρόπουλο και Σουκαριέ Ζώρζ. Ο ΠΓΣ Β΄ηττήθηκε από την Ένωση ποντίων Μελισσίων Α΄ με σκορ 0,5-3,5. Ισοπαλία απέσπασε ο Τεπετζικιώτης που είναι νέος παίκτης.

Για το πρωτάθλημα γυναικών Αττικής οι φίλες του Πανελληνίου νίκησαν με σκορ 2-1 τον ΕΟΣ Αχαρνών Β΄και οδηγούν την κούρσα μαζί με τον Κορυδαλλό. Νίκη πέτυχε η Δανιηλίδη Λυδία. Ισοπαλίες για τις Λυμπερτού και Αποστολίδου.

Αρέσει σε %d bloggers: