ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙ

Με 14 παίκτες διεξήχθη το 256ο τουρνουά blitz στο κάϊσσα καφέ. Νικητής αναδείχθηκε ο Κουλούρης Ευάγγελος της Καισαριανής με 6/7. Δεύτερος ο Mαυροειδής Ιωάννης από τον ΟΑ Χανίων με 5,5/7. Τρίτος ο Ιταλός De Bortoli Francesco με 5/7. Από την ομάδα μας συμμετείχε ο Παγκαλής Γιώργος που κατέλαβε την 8η θέση.

http://chess-results.com/tnr349125.aspx?lan=1&art=1

Με 12 παίκτες διεξήχθη το 257ο τουρνουά blitz στο κάϊσσα καφέ. Είχαμε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή με 5/7. Μετά τον υπολογισμό κριτηρίων πρώτος αναδείχθηκε ο Μπάρδης Χάρης του Πανελληνίου. Δεύτερος ο Συνετός Διονύσιος της Α.Σ. Νέου Ψυχικού και τρίτος ο Ροδόπουλος Αριστείδης του Δία Πετρούπολης. Από την ομάδα μας συμμετείχε ο Παγκαλής Γεώργιος που κατετάγη 6ος.

http://chess-results.com/tnr350631.aspx?lan=1&art=1

Με 28 παίκτες διεξήχθη το 110ο τουρνουά rapid του Πανελληνίου. Νικητής με 4,5/5 ο Κωστούρος Αλέξανδρος της Νέας Ερυθραίας. Δεύτερος με 4/5 ο Καρούντζος Νικόλαος του ΑΟ Κρανιδίου. Τρίτη η Χατζηιωαννίδη Φιλίππα του ΑΟ Πεύκης. Πρώτη γυναίκα  και 4η στη γενική κατάταξη η Μπαϊρακτάρη Μαρία του ΑΟ Κρανιδίου με 4/5. Πρώτος έφηβος με 2/5 ο Καραγεώργος Αλέξιος του Πανελληνίου. Από την ομάδα μας συμμετείχαν οι Καμπούκος Γεώργιος(5ος), Παγκαλής Γεώργιος (11ος) και Ανδριοπούλου Ελένη(21η).

http://chess-results.com/tnr350367.aspx?lan=1&art=1

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s