ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 06/05/2018

Για το πρωτάθλημα βετεράνων ο Πανελλήνιος νίκησε τον Κότινο με σκορ 2,5-0,5. Ανώτερος και με μεγάλη εμπειρία ο Πανελλήνιος επικράτησε δίκαια και ο στόχος της τριάδας είναι πολύ κοντινός. Νίκες πέτυχαν οι Σιδερής Νικηφόρος επί του Ζαχαρίου Νίκου και ο Διατσίντος Απόστολος επί του Λαπαδάκη Χαράλαμπου. Παγκαλής Γιώργος και Βαλούκος Ευστάθιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Στο κύπελλο < 14 ετών τα παιδιά του Κότινου τα πηγαίνουν περίφημα. Νίκησαν 2,5 -1,5 τον ΑΟ Κηφισιάς Β και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογία μεταξύ 64 ομάδων! Νίκες πέτυχαν οι Νομικός Γιώργος και Ανδριοπούλου Ελένη. Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ασλανίδης Θησέας. Δεν τα κατάφερε στην παρθενική του συμμετοχή ο Χαμούντας Δημήτρης.

Οι φίλοι του Πανελληνίου νίκησαν με σκορ 0-4 στο Κορωπί για το κύπελλο Αττικής και προκρίθηκαν στους 8 της διοργάνωσης. Νίκες πέτυχαν οι Γεωργίου,Σκαλκώτας, Μποβιάτσης και Μπάρδης.

Οι φίλες του Πανελληνίου δεν τα κατάφεραν στον κρίσιμο αγώνα για την πρωτιά του πρωταθλήματος γυναικών απέναντι στον ΕΕΣ Κορυδαλλού. Έχασαν 2-1 και πλέον ο στόχος είναι η δεύτερη θέση. Νίκη πέτυχε η Αποστολίδου.

Για το κύπελλο <14 ετών οι νεανικές ομάδες του Πανελληνίου αναδείχθηκαν ισόπαλες.        Πανελλήνιος Α΄- Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου Β΄=2-2 και ΔΚΠ Άνω Λιοσίων- Πανελλήνιος Β΄=2-2. Νίκες πετυχαν οι Σιδηρόπουλος και Σουκαριέ Ζώρζ στην Α΄ομάδα και στη  Β΄ομάδα η Κούτρου και ο Τεπετζικιώτης.

Αρέσει σε %d bloggers: