ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Πολύ δύσκολη κλήρωση για τους φίλους του Πανελληνίου ήταν αυτή των 8 του κυπέλλου Αττικής. Έπεσαν πάνω στη Νέα Ερυθραία που 2 χρονιές σερί βρίσκεται στον τελικό. Διαθέτει πολύ καλή τετράδα ανδρών και οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες για τους φίλους μας.

Στο πρωτάθλημα βετεράνων ο Κότινος δοκιμάζεται σε ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΕΠΑΣ Πεύκης Αριστοτέλη. Η παράδοση ευνοεί τους ανιπάλους μιας και πέρσι μας νίκησαν 2-1.

Οι φίλοι βετεράνοι του Πανελληνίου φιλοξενούν στο ντέρμπυ κορυφής του πρωταθλήματος βετεράνων τον Πειραϊκό. Αναμένεται πολύ ενδιαφέρον αγώνας.

Στο πρωτάθλημα γυναικών οι φίλες του Πανελληνίου φιλοξενούν την πολύ καλή ομάδα γυναικών της Καλλιθέας. Αναμένεται αμφίρροπος αγώνας.

Στους νέους κάτω των 14 ετών οι μικροί του Κότινου κατάφεραν κάτι που ούτε μας είχε περάσει από το μυαλό.Κατάφεραν στον 4ο γύρο να βρίσκονται πρώτο τραπέζι και να αντιμετωπίζουν μια από τις σπουδαιότερες ομάδες νέων της Αττικής τον ΦΟ Νέου Ηρακλείου. Δύσκολα για τα παιδιά μας αλλά θα παλέψουν για το καλύτερο.

Οι νέοι του Πανελληνίου της Α΄ομάδας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα της Ελευσίνας. Οι νέοι της Β΄ομάδας θα φιλοξενήσουν την ομάδα νέων του ΕΕΣ Κορυδαλλού Β΄.

Μετά από πολλές Κυριακές ο σύλλογος μας θα μείνει κλειστός μιας και όλες οι ομάδες του Κότινου αγωνίζονται εκτός. Αντιθέτως οι φίλοι του Πανελληνίου έχουν 4 αγώνες εντός και μάλιστα  αρκετά σπουδαίου και δυνατούς.

Καλή επιτυχία στους παίκτες μας και τους φίλους του Πανελληνίου.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s