ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΆΔΩΝ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/5/2018

Τελευταία αγωνιστική για τις ομάδες ήταν αυτή της 20/5. Από τώρα ξεκινάει η παύση του καλοκαιριού και από Σεπτέμβρη πάλι ομαδικοί αγώνες.

Στο πρωτάθλημα γυναικών Αττικής οι φίλες του Πανελληνίου τελείωσαν το πρωτάθλημα με νίκη εκτός έδρας επί του Φυσιολάτρη Νίκαιας με σκορ 1-2. Νίκη πέτυχε η Στελλάκη και ισοπαλίες για τις Αποστολίδου και Δανιηλίδη Λυδία.

Στο πρωτάθλημα βετεράνων ο Κότινος είχε bye και έτσι οι βετεράνοι μας πήραν 2 βαθμούς χωρίς να ιδρώσουν. Οι φίλοι βετεράνοι του Πανελληνίου μετά από σκληρό αγώνα κατάφεραν να νικήσουν με σκορ 2-1 στην Καισαριανή. Νίκες πέτυχαν οι Σιδερής Νικηφόρος και Σκαλκώτας Νίκος. Με αυτή τη νίκη ο Πανελλήνιος κατέκτησε το πρώτο ομαδικό κύπελλο για το 2018 μιας και κατέκτησαν την 2η θέση!!  Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στους Διατσίντο Απόστολο και Ηλία, Βαλούκο Ευστάθιο, Σιδερή Νικηφόρο, Σκαλκώτα Νικόλαο και Νιάρχο Κων/νο που αγωνίστηκαν για αυτό το κύπελλο.

Στο κύπελλο <14 ετών τα παιδιά του Κότινου γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-3 από την ανώτερη Νέα Ερυθραία. Νίκη πέτυχε ο Νομικός Γιώργος και ήττες για τους Ασλανίδη,Ανδριοπούλου και Χαμούντα Δημήτρη απέναντι σε πολύ καλούς νέους.

Τα παιδιά του Πανελληνίου της Α΄ομάδας σημείωσαν ισοπαλία 1,5-1,5 με την ομάδα της Σαλαμίνας. Σε αυτόν τον αγώνα και οι δύο ομάδες κατέβηκαν με μία κενή σκακιέρα. Νίκες για τους Σιδηρόπουλο και Σουκαριέ Ζώρζ.

Τα παιδάκια της Β΄ομάδας του Πανελληνίου πήραν ισοπαλία με σκορ 2-2 εκτός έδρας με την Αγία Παρρασκευή. Νίκες για τους Ξυδάτο και Τεπετζικιώτη.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s