ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΟ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Στα νέα ελληνικά ελο που εκδόθηκαν το Ιούλιο, το πλήθος των παικτών μας είχε ανοδική τάση και κάποιοι από αυτούς σημείωσαν ατομικό ρεκόρ ελληνικού ελο. Κάποιοι άλλοι πέτυχαν τεράστια άνοδο ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί που το ελο τους υποχώρησε προς τα κάτω. Κάποιοι λένε πως το ελληνικό ελο δεν έχει σημασία. Λάθος μεγάλο,  διότι βάση αυτού κατεβαίνουν οι ομάδες στα περισσότερα ομαδικά κύπελλα. Οι παίκτες μας με τη μεγαλύτερη άνοδο ήταν:

1) Ανδριοπούλου Ελένη με άνοδο 323 μονάδων έλο!!! Η Ελένη μας μετά από μια πολύ καλή χρονιά κατάφερε και πέτυχε τη μεγαλύτερη αύξηση ατομικού ελο από όλους τους παίκτες της ομάδας μας! Από 894 ανέβηκε στα 1217! Πολλά συγχαρητήρια και περιμένουμε ακόμα περισσότερα από αυτήν. Αυτό το ελο είναι ρεκόρ καριέρας της!

2) Παγκαλής Γεώργιος με άνοδο 256 μονάδων ελο!! Ο Γιώργος είχε ρίξει αρκετά το ελο του σε επίπεδα όχι αντιπροσωπευτικά της αξίας του, αλλά φρόντισε να επανέλθει με αυτή την τεράστια άνοδο. Από 1199 ανέβηκε στα 1455.

3) Τσαμαντάνη Έλλη με άνοδο 150 μονάδων ελο! Στον τελευταίο της χρόνο ως νεάνιδα τα έδωσε όλα, με ωριμότητα και προσοχή πέτυχε αυτή τη  μεγάλη άνοδο! Από 1228 ανέβηκε στα 1378. Αυτό το ελο αποτελεί ρεκόρ καριέρας της!

4) Φουτούχος Σπυρίδων με άνοδο 130 μονάδων ελο! Ο Σπύρος σάρωσε κυριολεκτικά με την ομάδα στα κύπελλα Μπίκου και Αττικής φιλίας με αποτέλεσμα αυτή την μεγάλη άνοδο στο ελο του. Από 1419 ανέβηκε στα 1549. Το ελο αυτό αποτελεί ρεκόρ καριέρας του!

5) Ντουμάζιος Ευάγγελος με άνοδο 79 μονάδων ελο! Ο Βαγγέλης ήταν πολύ δυναμικός και σταθερός με αποτέλεσμα να βρεθεί πολύ ψηλά στον πίνακα των παικτών μας. Από 1676 ανέβηκε στα 1755. Το ελο αυτό αποτελεί ρεκορ καριέρας του!

Ακολούθησαν με σημαντική άνοδο οι: Καμπούκος Γεώργιος(+72 ελο) στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα μας πέτυχε ρεκόρ καριέρας! , Νομικός Κοσμάς ( +67 ελο) , Παναγιωτόπουλος Βασίλης(+51 ελο), Σαργολόγος Ροβέρτος(+49 ελο) και Μεγαλιός Κωστής(+43 ελο) που όμως στο επίπεδο του είναι πολύ μεγάλη άνοδος.

Ρεκόρ καριέρας εκτός από τους πέντε προαναφερθέντες με τη μεγάλη άνοδο, πέτυχαν και άλλοι δύο συμπαίκτες μας : Γεωργιλάκης Κώστας και Μπουζαλάς Ιωάννης.

Συνοπτικά είχαμε επτά (7) παίκτες μας με ρεκόρ σκακιστικής καριέρας! Αγωνίστηκαν 45 παίκτες με τα χρώματα της ομάδας μας.

 

Από τους φίλους μας του Πανελληνίου Γ.Σ. την μεγαλύτερη άνοδο πέτυχαν οι:

  1. Σουκαριέ Ζώρζ με άνοδο 232 μονάδων ελο!! Στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, ήταν ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αύξηση ατομικού ελο!! Πολλά συγχαρητήρια στον μικρό που έχει σίγουρα πολύ μέλλον.
  2. Δανιηλίδη Λυδία με άνοδο 172 μονάδων ελο!! Ήταν η χρονιά που το σκάκι της ωρίμασε και άρχισε να γίνεται δυνατό και σοβαρό. Μπράβο της και εις ανώτερα!
  3. Μπάρδης Χάρης με άνοδο 147 μονάδων ελο!! Μεγάλη αύξηση για τον Χάρη που πλέον λογίζεται ως άντρας και πολύ καλός παίκτης!
  4. Βαλούκος Ευστάθιος με άνοδο 110 μονάδων ελο!
  5. Διατσίντος Ηλίας με άνοδο 97 μονάδων ελο!
  6. Γεωργίου Κων/νος με άνοδο 67 μονάδων ελο! Στο επίπεδο του αυτή η άνοδος είναι τεράστια και του αξίζουν συγχαρητήρια.
  7. Σκαλκώτας Νικόλαος με άνοδο 64 μονάδων ελο!
Published
Categorized as Νέα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: