ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΡΟΣ 4

Πολύ καλός ο τέταρτος γύρος στο κύπελλο Σπύρου Μπίκου για τις ομάδες μας αφού και οι δύο νίκησαν εκτός έδρας. Τα παιδιά μας προσπάθησαν αλλά έχασαν. Συγκεκριμένα είχαμε:

Ο Κότινος Α΄για τον Α΄όμιλο του κυπέλλου Μπίκου νίκησε τον Πανελλήνιο με σκορ 1,5-6,5. Η επιστροφή στην παλιά μας έδρα ενθουσίασε τους παίκτες μας που έπαιξαν πολύ καλά απέναντι στους φίλους μας του Πανελληνίου. Ανώτερη η σύνθεση μας και φυσιολογικά ήρθε αυτό το σκορ. Νίκες για τους Γεωργιλάκη, Ντουμάζιο, Παναγιωτόπουλο, Ευθυμίου, Δεληκανάκη και Τσουνή. Ισοπαλία για το Λαπαδάκη. Δεν τα κατάφερε ο Αναστασόπουλος. Μετά από αυτή η νίκη η ομάδα μας ανέβηκε στην 4η θέση!

Ο Κότινος Β΄για τον Β΄όμιλο Μπίκου με τον πρόεδρο στη σύνθεση της πέρασε νικηφόρα από τον Πανιώνιο β΄ με σκορ 1,5-4,5. Νίκες πέτυχαν οι Φουτούχος, Σταματάκος, Παγκαλής και Μακαβέλος. Ισοπαλία ο Παπαγαβριήλ. Ήττα για τον Βάτσιο. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας ανέβηκε στην 18η θέση.

Στο μικτό νεανικό τα παιδιά μας προσπάθησαν απέναντι στον ΦΟΝ Ηρακλείου αλλά έχασαν οριακά με 2,5-3,5. Νίκες για τους Ασλανίδη και Ανδριοπούλου. Ισοπαλία ο Νομικός Γιώργος. Ήττα γνώρισαν τα καινούρια μας παιδιά Κουρής,Κουβαρά και Χαμουντάς Δημήτρης. Αυτός ο αγώνας ήταν ο τελευταίος για τα παιδιά μας στο μικτό νεανικό. Θα συμμετέχουν από 4/11 στο πρωτάθλημα <16 ετών και στο πρωτάθλημα <12 ετών.

Αρέσει σε %d bloggers: