ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 4/11

Στις 4/11 ξεκίνησαν τα ομαδικά πρωταθλήματα <12 και <16 ετών όπου συμμετέχουν τα παιδιά μας. Μαζί τους συνεχίζουν οι δύο ομάδες μας στο κύπελλο Σπύρου Μπίκου. Συνολικά 24 παίκτες μας αγωνίστηκαν. Η 4/11 όμως δεν ήταν καλή αγωνιστική για τις ομάδες μας όπου σημείωσαν δύο ισοπαλίες και  δύο ήττες.

Για τον 5ο γύρο του κυπέλλου Σπύρου Μπίκου ο Κότινος Α΄δεν τα πήγε καλά και ηττήθηκε εντός έδρας από το μαχητικό ΣΟ Χαλανδρίου με σκορ 3-5. Νίκη πέτυχε μόνο ο Σαργολόγος. Ισοπαλίες για τους Αναστασόπουλο, Παναγιωτόπουλο, Αγριόπουλο και Τσουνή. Ηττήθηκαν οι Ντουμάζιος, Δεληκανάκης και Ευθυμίου.

Ο Κότινος Β΄για τον 5ο γύρο φιλοξένησε τον Πεζοπορικό Πετρούπολης. Η ομάδα μας αν και είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη δεν τα κατάφερε και παραχώρησε ισοπαλία 3-3. Νίκες για τους Ζαχαρίου και Τσαμαντάνη. Ισοπαλίες για τους Φουτούχο και Λαπαδάκη. Ηττήθηκαν οι Παγκαλής και Παπαγαβριήλ.

Για τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος <16 ετών τα παιδιά μας αναδείχθηκαν ισόπαλα 2-2 με τον ΓΑΣ Χολαργού. Νίκη πέτυχε ο Κουρής και ισοπαλίες οι Νομικός Γιώργος και Ασλανίδης Θησέας. Ήττα για την Ανδριοπούλου.

Για τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος <12 ετών τα παιδιά μας ηττήθηκαν με σκορ 0-4 από τα παιδιά της Ένωσης Αρμενίων. Αγωνίστηκαν οι Χαμούντα Δημ., Χαμούντα Σαρ. , Κουβαρά και ο πρωτοεμφανιζόμενος Στεφάνοβ Ντάρυ.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: