ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ

Στις 18/11 με την ολοκλήρωση των αγώνων του 7ου γύρου είχαμε τις ακόλουθες τελικές κατατάξεις στα κύπελλα Σπύρου Μπίκου και Μικτό νεανικό κύπελλο.

Στο Μικτό νεανικό κύπελλο, κυπελλούχος αναδείχθηκε  ο Πανιώνιος Γ.Σ.                    Δεύτερη θέση στη βαθμολογία για τους Τρεις Αστέρες. Τρίτη θέση για τον Πειραϊκό.          Η ομάδα μας που αγωνίστηκε μόνο σε 4 από τους 7 αγώνες λόγω συμμετοχής στα πρωταθλήματα <16 + <12 ετών τερμάτισε στην 26η θέση.

Στο κύπελλο Σπύρου Μπίκου για τον Α΄όμιλο κυπελλούχος αναδείχθηκε ο ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας με 7/7. Δεύτερη θέση για τον Πειραϊκό. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η ομάδα του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου. ο Κότινος Α΄τερμάτισε στην 10η θέση της βαθμολογίας μεταξύ 38 ομάδων με 4 νίκες και 3 ήττες. Ήταν μια μέτρια εμφάνιση της ομάδας μας η φετινή σε σχέση με τις υψηλές θέσεις που συνήθως τερμάτιζε στα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια μετά από αρκετά κύπελλα στο συγκεκριμένο θεσμό ο στόχος της ομάδας φέτος ήταν μόνο η καλή παρουσία και προπόνηση των παικτών μας χωρίς να υπάρχουν βλέψεις για διάκριση.

Για τον Β΄όμιλο του κυπέλλου Σπύρου Μπίκου κυπελλούχος αναδείχθηκε ο ΣΟ Κορυδαλλού Β΄. Δεύτερη θέση για την Ηλιούπολη. Τρίτη θέση για την Σαλαμίνα. ο Κότινος Β΄αν και ξεκίνησε άσχημα με δύο νίκες στο φινάλε τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας μεταξύ 34 ομάδων.

Αρέσει σε %d bloggers: