ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 3 Μαρτίου έγινε γιορτή στο σύλλογο και κοπή βασιλόπιτας. Η πρωινή επιτυχία ανόδου συνετέλεσε στο να υπάρχει κέφι και καλή διάθεση. Η προσέλευση ήταν καλή αν και λόγω πρωινού γύρου είχαμε αρκετές απουσίες. Η γιορτή συνοδεύτηκε με πολλά σνακ, αναψυκτικά και κρασιά. Ξεκίνησε με φιλικές παρτίδες blitz και κουβεντούλα και συνεχίστηκε με σύντομη ομιλία του προέδρου.  Έγινε αναφορά στους 10 νέους παίκτες που ήρθαν φέτος με μεταγραφή και στις ομαδικές επιτυχίες. Βραβεύτηκαν με αναμνηστική κούπα οι Μεγαλιός, Νομικός Γιώργος, Ασλανίδης Θησέας και ο μικρός Ρουκαλάς Νίκος για τις ατομικές τους διακρίσεις. Το φλουρί έπεσε στον Ανδριόπουλο Δημήτριο που κέρδισε ως έπαθλο ένα σπέσιαλ μπουκάλι ουϊσκι.

Στον 4ο γύρο έχει φτάσει το τουρνουά που διεξάγεται κάθε Πέμπτη στο σύλλογο μας. Μετά το 4ο γύρο προηγείται ο Παπαδημητρίου Λουκάς των Αμπελοκήπων με 4 βαθμούς. Ο γύρος ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωί και το απόγευμα θα δημοσιευθεί η κλήρωση του 5ου γύρου. Ακολουθεί η βαθμολογία ως τώρα

http://chess-results.com/tnr414516.aspx?lan=1&art=1&rd=4

Στους παναυτικούς αγώνες σκάκι που διεξήχθησαν στη σχολή ναυτικών δοκίμων την Παρασκευή 15 Μαρτίου, ο συμπαίκτης μας Σταματάκος Δημήτριος κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στο 152ο τουρνουά rapid που διεξήχθη την Παρασκευή 15 Μαρτίου στον Πανελλήνιο , η συμπαίκτρια μας Δόγανου Κωνσταντίνα κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη και το χάλκινο μετάλλιο.Ακολουθεί η τελική κατάταξη

http://chess-results.com/tnr423330.aspx?lan=19&art=1

Ο συμπαίκτης μας Μεγαλιός Κωστής ετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό ατομικό πρωτάθλημα σκάκι που θα αρχίσει στις 18 Μαρτίου στα Σκόπια. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά με μέσο όρο ελο παικτών 2398! Ο συμπαίκτης μας είναι μέχρι στιγμής το νούμερο 202 και ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους του. Οι συμμετοχές είναι:

http://chess-results.com/tnr404992.aspx?lan=19&art=0&turdet=YES&flag=30

Αρέσει σε %d bloggers: