ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Με τη μεγάλη νίκη της Μαριάννας Παγκαλή επί του μετρ Ιγνατιάδη συνεχίστηκε ο 6ος γύρος του τουρνουά που διεξάγεται κάθε Πέμπτη στο σύλλογο μας. Η Παγκαλή ύστερα από αυτή την σπουδαία νίκη θα αντιμετωπίσει στον τελευταίο γύρο τον πρωτοπόρο Παπαδημητρίου Λουκά και με νίκη ή ισοπαλία θα κατακτήσει μια θέση στην πρώτη τριάδα. Ακολουθεί η βαθμολογία και η κλήρωση του τελευταίου γύρου.

http://chess-results.com/tnr414516.aspx?lan=1&art=1&rd=6

http://chess-results.com/tnr414516.aspx?lan=1&art=2&rd=7

  • Νέα μεγάλη επιτυχία για το μικρότερο σε ηλικία συμπαίκτη μας Νικόλα Ρουγκάλα. Σε διασχολικό τουρνουά που διεξήχθη στο 133ο δημοτικό σχολείο Αθηνών κατέκτησε την πρώτη θέση με το απόλυτο 5/5 στα νήπια. Συγχαρητήρια στους προπονητές του Παγκαλή Μαριάννα και Σεφέρη Γιώργο. Ακολουθεί η βαθμολογία

http://chess-results.com/tnr428087.aspx?lan=1&art=1&rd=5

  • Τη Δευτέρα ο σκακιστικός μας χώρος αναβαθμίστηκε με την τοποθέτηση διπλού ρολού που τοποθετήθηκε κυρίως για λόγους ασφαλείας. Είχαμε ήδη έξι κρούσματα με σπασμένα τζάμια και για αυτό λοιπόν πήραμε τα μέτρα μας για την αποφυγή παρόμοιων βανδαλισμών. Ο δράστης είναι όπως μαρτυρούν οι γείτονες κάποιος νεαρός όπου αρέσκεται να σπάει τζάμια αυτοκινήτων και καταστημάτων. Βέβαια έχουμε κάνει ήδη καταγγελία και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: