ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 4/4- 8/4

Τελείωσε την Πέμπτη  04/04 το 3ο τουρνουά κατηγοριών του συλλόγου μας. Νικητής αναδείχθηκε ο  Λουκάς Παπαδημητρίου του ΣΟ Αμπελοκήπων με 6,5/7. Δεύτερος με 5,5/7 ο Sienczewski Zbigniew του Άναξ Πετρούπολης. Tρίτος με 5/7 ο Νέμτσας Χριστόφορος του ΕΕΣ Κορυδαλού. Βραβεύτηκαν επίσης ο 4ος της βαθμολογίας Πούλος Γεώργιος του ΣΟ Καλλιθέας με 4,5/7,  η Παγκαλή Μαριάννα 1η<1800 έλο καθώς και 1η γυναίκα αλλά και καλύτερη θέση από τους παίκτες της ομάδας μας με 4,5/7! Μετάλλια κατέκτησαν  ο Κουλούρης Ευάγγελος της Καισαριανής ως πρώτος έφηβος, ο συμπαίκτης μας Παγκαλής Γεώργιος ως πρώτος βετεράνος άνω των 65 ετών, ο συμπαίκτης μας Καρακασιλιώτης Μιχάλης που ήταν 1ος < 1600 ελο με συγκομιδή +42 ελο  και ο Καπάτος Κων/νος του ΣΟ Αγίας Βαρβάρας που αναδείχθηκε 1ος<1400 ελο. Πολύ καλή συγκομιδή ελο είχε και ο συμπαίκτης μας Ασλανίδης Θησέας με +60 μονάδες ελο. Ακολουθεί η τελική βαθμολογία:

http://chess-results.com/tnr414516.aspx?lan=1&art=4

  • Ο μικρότερος συμπαίκτης μας Ρουγκάλας Νικόλας κατέκτησε μετάλλιο στο 12ο παιδικό τουρνουά Περιστερίου ως πρώτος παίκτης <6 ετών!
  • Η συμπαίκτρια μας Δόγανου Κωνσταντίνα πραγματοποιεί αρκετά καλή εμφάνιση στο 30ο τουρνουά Περιστερίου. Στον 6ο γύρο έφτασε να αγωνίζεται στο 2ο τραπέζι με το 2ο ελο του τουρνουά.
  • Τοποθετήθηκε σιδερένια προφύλαξη στην πόρτα του συλλόγου μας λόγω των βανδαλισμών που έγιναν σε αυτή τον προηγούμενο μήνα.
  • Την Πέμπτη 11/04 στις 18:00, ο συμπαίκτης και προπονητής της ομάδας IM Μεγαλιός Κωστής θα δώσει αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ στο σύλλογο μας. Θα παίξει ταυτόχρονα με όσους και όσες παρευρεθούν ανεξαρτήτως ηλικίας. Αντίπαλοι του θα είναι όλοι οι παίκτες του Κότινου που επιθυμούν αλλά και οι μαθητές του από άλλους συλλόγους.
  • Το Σάββατο 13/04 στις 18:00 ο Κότινος συνδιοργανώνει με την Φιλοθέη παιδικό τουρνουά rapid στο χώρο του ΟΑΜΛΕ- Ιπποκράτους 6-8 Νέα Φιλοθέη(πλησίον Υγεία). Όλα τα παιδιά του Κότινου θα συμμετέχουν δωρεάν σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιδιά από τους άλλους συλλόγους.

Αρέσει σε %d bloggers: