ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ 19/4-2/5

  • Στο 307ο τουρνουά blitz που διεξήχθη στο κάϊσσα καφέ ο συμπαίκτης μας Αναστασόπουλος Άγγελος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 6/7!

http://chess-results.com/tnr436593.aspx?lan=1&art=1

  • Ξεκίνησαν στο Περιστέρι τα ατομικά νεανικά Αττικής. Από την ομάδα μας συμμετέχουν τέσσερα παιδιά μας. Ο Νομικός Γεώργιος στα αγόρια <16 ετών, η Ανδριοπούλου Ελένη στα κορίτσια <14 ετών, ο Ασλανίδης Θησέας στα αγόρια <12 ετών και ο μικρούλης μας(5,5 ετών) Ρουγκάλας Νικόλας στα αγόρια <8 ετών. Μετά από 3 γύρους ο Ασλανίδης έχει 2,5/3 , ο Νομικός και η Ανδριοπούλου 2/3 και ο Ρουγκάλας που είναι πολύ μικρός για την κατηγορία που συμμετέχει 1/3.
  • Ο Κωστής Μεγαλιός συμμετέχει στο κλειστό τουρνουά εις μνήμη Μιχαήλ Ταλ νόρμας διεθνούς μετρ που διεξάγεται στην Κρήτη. Μετά από 4 αγώνες έχει συγκεντρώσει 2,5 βαθμούς.   http://chess-results.com/tnr401182.aspx?lan=1&art=1
  • Ο συμπαίκτης μας Μπάνος Πολυχρόνης συμμετέχει στο πασχαλινό τουρνουά της Κέρκυρας. Έχοντας καλή απόδοση συγκέντρωσε στους πρώτους 5 γύρους 3,5 βαθμούς                                 http://chess-results.com/tnr436281.aspx?lan=1
  • Την Κυριακή 5 Μαϊου μετά τη λήξη των ατομικών νεανικών στις  3.30 μ.μ. θα γίνουν στο εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (επί της οδού Δωδεκανήσου, αρ. 106 – 200 μ. από τη στάση του Μετρό “Ανθούπολη”).οι απονομές των κυπέλλων των εθνικών πρωταθλημάτων. Στην ομάδα μας θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή Β΄εθνικής 2019. Η παρουσία των παικτών που συμμετείχαν στην κατάκτηση αυτού του ιστορικού πρωταθλήματος κρίνεται απαραίτητη.
  • Ο πρόεδρος του Κότινου μετά από μεγάλη απραξία, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ΠΟΑ Πελλοπονήσου που θα λάβει χώρα στο Παράλιο Άστρους. Θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Σπάρτης το τριήμερο 3-5 Μαϊου. Μετά από χρόνιες πιέσεις της Σπάρτης ο πρόεδρος είπε το ναι στην ομάδα της Λακωνίας όπου και κατάγεται. Έτσι μετά από 17 σερί χρόνια ως παίκτης του Κότινου θα αγωνιστεί φέτος για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Αρέσει σε %d bloggers: