ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

  • Στις 10/5/2019 η ομάδα μας έκλεισε τα 26 χρόνια από την ίδρυση της. Μια ιστορία 26 ετών που μας φέρνει στο μυαλό πολλές όμορφες στιγμές. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν έντονες συγκινήσεις και πολλές χαρές αλλά και λύπες. Θα παραθέσουμε ορισμένες χρονολογίες σταθμός της ομάδας μας.

10/5/1993 : Ίδρυση ομάδας από Πέτρο Κολυβά.

1994 : Άνοδος στην Α΄τοπική

1997: Άνοδος στη Γ΄εθνική

1999: Πρώτο εφηβικό κύπελλο

2001: Πτώση στην Α΄τοπική( η μοναδική πτώση που μας ταρακούνησε)

2003 : Έναρξη ενασχόλησης με τα διοικητικά από Παγκαλή και Σταματάκο

2005 : Άνοδος στη Γ΄εθνική

2008 : Το σημαντικότερο κύπελλο Μπίκου

2010 : Το πρώτο πρωτάθλημα Γυναικών

2012: Αλλαγή προέδρου από Πέτρο Κολυβά σε Σταματάκο Δημήτριο.

2016: Άνοδος στη Β΄εθνική

2017: Αλλαγή έδρας από Πανελλήνιο σε αυτόνομο ιδιωτικό χώρο στη Σπετσών 81β.

2019 : Άνοδος στον ΠΟΑ

Φυσικά υπήρξαν και πολλά ακόμα μεγάλα και μικρά κύπελλα και επιτυχίες. Η ευχή μας είναι ο σύλλογος να συνεχίσει να υπάρχει και να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες σκακιστικές στιγμές. Να τα εκατοστήσει και να έχει στις τάξεις της ικανούς και καλούς ανθρώπους που θα αγαπάνε καιθα προσφέρουν στην ομάδα. Να είναι ομάδα πρότυπο για τις υπόλοιπες σκακιστικές ομάδες και τα κύπελλα της να διπλασιαστούν όπως και τα μέλη της! Χρόνια πολλά αγαπημένε μας Κότινε!

  • Η συμπαίκτρια μας Δόγανου Κωνσταντίνα κατέκτησε ένα ακόμα μετάλλιο σε ένα από τα πολλά τουρνουά blitz που διοργανώνει ο δραστήριος σύλλογος του Δία Πετρούπολης.
  • – Στο τουρνουά των Αμπελοκήπων που διεξάγεται κάθε Σάββατο τρεις συμπαίκτες μας έλαβαν μέρος και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Οι συμπαίκτες μας που αγωνίζονται είναι ο Παναγιωτόπουλος Βασίλης,ο Παπαγαβριήλ Γαβριήλ και ο Παϊζάνος Επαμεινώνδας.
  • Με την ολοκλήρωση του 3ου γύρου συνεχίστηκε το τουρνουά του συλλόγου μας. Μόνο 2 παίκτες συνεχίζουν με το απόλυτο 3/3. Ο ένας είναι ο συμπαίκτης μας Σεφέρης Γεώργιος όπου θα αγωνιστεί στον 4ο γύρο στο πρώτο τραπέζι! Από κοντά ακολουθεί και ο συμπαίκτης μας Διαμαντόπουλος Λεωνίδας με 2,5/3.  Ακολουθούν τα αποτελέσματα του 3ου γύρου και η κλήρωση του 4ου γύρου.
  • http://chess-results.com/tnr432594.aspx?lan=1&art=2&rd=3
  • http://chess-results.com/tnr432594.aspx?lan=1&art=2&rd=4
  • Με πρωτοβουλία και δωρεά του συμπαίκτη μας Σεφέρη Γιώργου τοποθετήθηκε μεγάλος κάδος ανακύκλωσης στο ισόγειο του συλλόγου δίπλα στον καλόγερο. Επίσης  εξαρτήματα για τοποθέτηση των χαρτιών υγείας στις αντρικές τουαλέτες αλλά και στον νιπτήρα του επάνω ορόφου. Ευχαριστούμε για την προσπάθεια του για αισθητική αναβάθμιση του συλλόγου μας.

 

Αρέσει σε %d bloggers: