ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Τελευταία Κυριακή και αγωνιστική για τα ομαδικά πρωταθλήματα και κύπελλα που ξεκίνησαν τον Απρίλιο. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο συνεχίζουμε με 4 ομάδες σε αντίστοιχες ομαδικές διοργανώσεις.

Για το πρωτάθλημα γυναικών Αττικής οι κοπέλες μας θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση απέναντι στο αδερφικό σωματείο του Πανελληνίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Πανελλήνιο και η ομάδα μας χρειάζεται μια ακόμα καλή εμφάνιση ώστε να φύγει από εκεί με θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Θυμίζουμε ότι ακόμα και με ήττα οι κοπέλες μας έχουν σίγουρα θέση στην τριάδα και κάποιο ομαδικό κύπελλο. Βέβαια οι προσδοκίες μας είναι για πρώτη θέση μιας και μέχρι τώρα τα έχουν πάει πάρα πολύ καλά. Κορίτσια κάντε μας περήφανους!

Για το πρωτάθλημα βετεράνων η ομάδα μας κληρώθηκε φιλοξενούμενη του ΣΟ Αθηνών. Επειδή όμως οι αντίπαλοι εδρεύουν στο σύλλογο μας, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο χώρο μας. Θα αναζητήσουμε τη νίκη που θα μας δώσει μια καλή θέση στην τελική βαθμολογία.

Για το κύπελλο <10 ετών τα παιδιά μας θα αγωνιστούν εντός έδρας με τον ΣΟ Περιστερίου Β΄. Ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα για τα αρχάρια παιδάκια μας.

Στο πρωτάθλημα μίνι <8 ετών τα παιδάκια μας που βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση, την ομάδα του ΦΟΝ Ηρακλείου. Είναι πραγματικά απίστευτο που αυτά τα παιδάκια, έφτασαν να διεκδικούν ομαδικό κύπελλο απέναντι στο μεγάλο φαβορί! Δυστυχώς μόνο η νίκη μας κάνει στο συγκεκριμένο αγώνα για να καταφέρουν τα παιδάκια μας να μπουν στην τελική πρώτη τριάδα. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της ομάδας με κρυφή ελπίδα τη νίκη και κατάκτηση του κυπέλλου. Οι πιθανότητες είναι κατά της ομάδας μας, αλλά σε αυτές τις ηλικίες όλα μπορούν να συμβούν.

Καλή επιτυχία σε όλους όσους αγωνιστούν αυτή την Κυριακή.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να σηκώσουμε 2 ακόμα ομαδικά κύπελλα.

Αρέσει σε %d bloggers: