ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Δύο νίκες αλλά και δύο πικρές ήττες μας επιφύλαξε η τελευταία αγωνιστική των ομαδικών πρωταθλημάτων ειδικών κατηγοριών.

Οι βετεράνοι μας έκλεισαν τις ομαδικές υποχρεώσεις τους με νίκη 3-0 επί του ΣΟ Αθηνών. Μία νίκη που μας ανέβασε από την χαμηλή  θέση που είχαμε μέχρι και τον 4ο γύρο. Η τελική 8η θέση μεταξύ 18 ομάδων είναι μια αξιοπρεπής θέση αλλά σίγουρα οι βετεράνοι μας αξίζουν πολύ παραπάνω. Στον τελευταίο αγώνα νίκες πέτυχαν οι Αναστασόπουλος Άγγελος, Λαπαδάκης Χαράλαμπος και Γεωργιάδης Παναγιώτης. Πρωταθλήτρια ομάδα στους βετεράνους αναδείχθηκε και φέτος ο Πειραϊκός. Ο πρωταθλητής μας νίκησε πολύ δύσκολα αλλά και τυχερά την 1η αγωνιστική με σκορ 2-1.

http://chess-results.com/tnr440534.aspx?lan=1

Στο πρωτάθλημα γυναικών Αττικής οι κοπέλες μας υπέστησαν απρόσμενη ήττα με σκορ 3-0 στον Πανελλήνιο. Με αυτή τη νίκη ο Πανελλήνιος αναδείχθηκε πρωταθλητής γυναικών Αττικής.  Ένα σκορ που μας στέρησε δυστυχώς την 1η θέση.  Ακόμα και με ήττα με σκορ 2,5-0,5 οι κοπέλες μας θα κατακτούσαν το πρωτάθλημα! Βέβαια δεν ήμασταν σίγουροι πριν τον αγώνα ότι μας αρκούσε μια ισοπαλία σε τρεις αναμετρήσεις. Θα έπρεπε να περιμένουμε να δούμε τι έκαναν οι αντίπαλοι μας, μιας και το κριτήριο ισοβαθμίας ήταν το μπούχολτς(βαθμοί αντιπάλων). Ήταν μεγάλη λοιπόν η ατυχία μας. Με αυτό το σκορ επωφελήθηκε ο ΕΟΣ Αχαρνών και μας πήρε την 2η θέση.  Η τελική τρίτη θέση μας δίνει ένα ακόμα ομαδικό κύπελλο για την τροπαιοθήκη μας και αποτελεί επιτυχία των κοριτσιών μας. Σίγουρα περιμέναμε καλύτερη θέση λόγω ότι ήμασταν στην πρώτη θέση μέχρι και τον 4ο γύρο αλλά μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας είχε αποχή 3 ετών από το πρωτάθλημα. Δεν είναι καθόλου άσχημα λοιπόν να εμφανίζεσαι μετά από 3 χρόνια και να εξασφαλίζεις την τρίτη θέση από τον προτελευταίο γύρο. Αυτό το κύπελλο οφείλεται στον ερχομό των δύο καταπληκτικών κοριτσιών μας(Κοντογιάνη και Δόγανου) που βοήθησαν να κατέβει αυτή η ομάδα και να διεκδικήσει ακόμα και την 1η θέση. Η εμπειρία της Παγκαλή, το πείσμα της Τσαμαντάνη αλλά και η σκακιστική άνοδος της Ανδριοπούλου οδήγησαν την ομάδας μας σε αυτό το κύπελλο. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας.

http://chess-results.com/tnr440533.aspx?lan=1

Στο πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών η ομάδα μας νίκησε 4-0 άνευ αγώνος τον ΣΟ Περιστερίου β΄και απέφυγε την τελευταία θέση της βαθμολογίας! Είναι μια ομάδα με  παιδάκια πολύ μικρά σε ηλικία και αρχάρια και δεν είχε εξ΄αρχής προσδοκίες παρά μόνο να παίξουν τις πρώτες τους  επίσημες παρτίδες.

http://chess-results.com/tnr426894.aspx?lan=1

Στο πρωτάθλημα κάτω των 8 ετών τα φανταστικά μας μίνι διεκδίκησαν με πείσμα και πολύ πάθος την πρώτη θέση, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν να νικήσουν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα πήγαν με τις νέες τους εμφανίσεις με μεγάλη χαρά και προσμονή να σηκώσουν το κύπελλο. Ο πρωταθλητής ΦΟΝ Ηρακλείου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε 2-1. Νίκη πέτυχε ο Ρουγκάλας για την ομάδα μας που ήταν η 5η συνεχόμενη σε 5 αγώνες! Δυστυχώς η Κουβαρά και ο Χαμουντάς Σαράντης ηττήθηκαν και έτσι η ομάδα μας κατέληξε στην τιμητική 5η θέση μεταξύ 25 ομάδων. Ήταν μεγάλη εμφάνιση για τα παιδάκια μας και μας εξέπληξαν ευχάριστα. Οι αρχικές προσδοκίες ήταν να κατέβουν για να πάρουν εμπειρίες και στο τέλος έφτασαν να διεκδικούν την πρωτιά! Συγχαρητήρια στους γονείς τους αλλά και στους προπονητές τους.

http://chess-results.com/tnr426827.aspx?lan=1

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: