Νέα από 6/6 – 20/6

  • Το κύπελλο Φιλίνης έλαβε τέλος με νικητή την ομάδα του ΦΟΝ Ηρακλείου. Δεύτερη ομάδα ο Α.Σ. Παπάγου και στην τρίτη θέση ο Πανελλήνιος Γ.Σ. Οι απονομές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και το τουρνουά στο οποίο πάρα πολλοί παίκτες μας αγωνίστηκαν , θα αξιολογηθεί μέσα στο καλοκαίρι.
  • Τελείωσε το 4ο  τουρνουά με έπαθλα ανά κατηγορία που διεξαγόταν κάθε Πέμπτη στο σύλλογο μας. Δυστυχώς δεν ευτυχίσαμε να έχουμε στην πρώτη τριάδα κάποιον παίκτη μας μιας και στον τελευταίο γύρο οι Διαμαντόπουλος και Σεφέρης ηττήθηκαν. Νικητής αναδείχθηκε ο Σίδερης Θεόδωρος της Αγίας Παρασκευής με 6/7. Δεύτερος με 5,5/7 ο Δημήτρης Βαζελάκης του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφιας. Τρίτος με 5,5/7 ο Πούλος Γεώργιος της Καλλιθέας. Καλύτερη θέση από παίκτες του Κότινου κατέλαβε ο Διαμαντόπουλος Λεωνίδας που με 5/7 τερμάτισε τέταρτος. Πρώτος έφηβος ο συμπαίκτης μας Ασλανίδης Θησέας με 4/7. Πρώτος βετεράνος άνω των 65 ετών ο συμπαίκτης μας Παγκαλής Γεώργιος με 3,5/7. Πρώτος <1800 ελο  ο TER GEVORKIAN των Αμπελοκήπων. Πρώτος <1600 ελο ο Μιστιλίογλου Αθανάσιος του ΟΠΑ Χολαργού. Πρώτος <1400 ελο αναδείχθηκε ο συμπαίκτης μας Ασλανίδης Θησεάς που είχε διπλή διάκριση αλλά και τη μεγαλύτερη συγκομιδή μονάδων ελο +69,2!                                                             http://chess-results.com/tnr432594.aspx?lan=1&art=1&rd=7
  • Στα τελευταία τρία τουρνουά ράπιντ του Πανελληνίου(162-164) η καλύτερη διάκριση παίκτη μας ήταν της Δόγανου Κωνσταντίνας που τερμάτισε στην 4η θέση. Στα τελευταία τρία τουρνουά blitz που έγιναν στο κάϊσσα καφέ(312-314) η καλύτερη θέση που κατέκτησε παίκτης μας ήταν η 4η θέση του Παναγιωτόπουλου Βασίλη.
  • Ο μικρός μας συμπαίκτης Ρουγκάλας Νικόλαος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της γενικής κατάταξης σε παιδικό τουρνουά ράπιντ που διεξήχθη στη Σχολή Γαλανού. Πρόκειται για μια ακόμα επιτυχία που είναι αποτέλεσμα της μεγάλης αγάπης του για το σκάκι αλλά και της προώθησης και συμπαράστασης από τη μητέρα του αλλά και τους προπονητές του. Η διάκριση αυτή ήρθε κόντρα σε αρκετά μεγαλύτερα παιδιά.
  • Με 24 άτομα διεξήχθη στις 9/6 τουρνουά MEGA BLITZ(11 γύρων) στο σύλλογο μας. Νικητής αναδείχθηκε ο Εργαζάκης Ιωάννης της Επικοινωνίας Ηρακλείου με 9,5/11. Δεύτερος ο Πιλλάς Γεώργιος με 9/11. Τρίτος ο  Μπάρδης Χάρης του Πανελληνίου με 9/11. Πολύ καλή εμφάνιση του συμπαίκτη μας Αναστασόπουλου Σπύρου που έπαιξε μόνο 7 αγώνες από τους 11 και σημείωσε 6/7. Αν συνέχιζε είχε αρκετές πιθανότητες ακόμα και για χρυσό μετάλλιο. Τερμάτισε στην 5η θέση και ήταν ο καλύτερος στη βαθμολογία παίκτης μας. Πρώτος έφηβος αναδείχθηκε ο Κάσσιος από τους Τρεις Αστέρες με 5,5/11.   http://chess-results.com/tnr447678.aspx?lan=1&art=1&rd=11
  • Πολυπληθές όπως αναμενόταν το τουρνουά στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Συμμετέχουν 273 άτομα χωρισμένα σε 2 ομίλους με βάση τη δυναμικότητα. Από την ομάδα μας συμμετέχουν επτά παίκτες που είναι  οι: Νομικός Γιώργος και Ευθυμίου Γιώργος στον Α΄όμιλο και Γεωργιάδης Παναγιώτης, Ασλανίδης Θησέας, Ανδριοπούλου Ελένη, Ρουγκάλας Νικόλαος και Μακαβέλος Βασίλειος στον Β΄όμιλο. Στους πρώτους 6 γύρους καλύτερη εμφάνιση έχει πετύχει η Ανδριοπούλου Ελένη που με 4,5/6 έχει συγκομιδή 69,3 μονάδες ελο!

Αρέσει σε %d bloggers: