ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Tους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ο σύλλογος του Κότινου παρέμεινε κλειστός. Άνοιξε μόνο μια μέρα του Ιουλίου για φιλικές παρτίδες για όσους δεν είχαν πάει σε κάποια παραλία! Αρκετοί παίκτες μας όμως συνδύασαν διακοπές με σκάκι. Άλλοι αγωνίστηκαν σε Αθηναϊκές καλοκαιρινές διοργανώσεις. Το άγρυπνο μάτι μας εντόπισε τις παρακάτω δραστηριότητες των παικτών μας..

Ο προπονητής μας διεθνής μετρ Κωστής Μεγαλιός αγωνίστηκε σε δύο πανίσχυρα όπεν χωρίς όμως να βρίσκεται σε καλή κατάσταση λόγω ιώσεων. Αγωνίστηκε στην Καβάλα και στα Χανιά.

Στο επετειακό ράπιντ της Νίκαιας στη μνήμη των πεσόντων, πέντε παίκτες μας έλαβαν μέρος. Ο Αναστασόπουλος Σπύρος διακρίθηκε αφού ισοβάθμησε στις θέσεις 3-7 με 6/7! Αγωνίστηκαν και οι Γεωργιλάκης Κων/νος, Σεφέρης Γεώργιος με καλή απόδοση, Σταματάκος Δημήτριος και Δόγανου Κωνσταντίνα.

Τη μεγαλύτερη δραστηριότητα είχε πάντως ο Αγριόπουλος Κων/νος που κατάφερε να κερδίσει τρία μετάλλια!! Συμμετείχε στο ραπιντ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ στην Πελλοπόνησο(7η θέση), στο όπεν της Ικαρίας τον Ιούλιο, στο Α΄γκρουπ του τουρνουά της Νίκαιας , στο 319ο blitz του Κάϊσσα καφέ που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, στο 320ο blitz του Κάϊσσα καφέ που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και τέλος στο ισχυρό Β΄γκρουπ του όπεν της Καβάλας όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μεταξύ 116 παικτών! Συμμετείχε και σε ένα ομαδικό blitz της Νίκαιας. Μπράβο Κώστα κέρδισες τις καλοκαιρινές εντυπώσεις! Να συμπληρώσω ότι αυτή τη στιγμή συμμετέχει ταυτόχρονα σε τρία όπεν τουρνουά! Αγωνίζεται στο τουρνουά του συλλόγου μας, στον Ασπρόπυργο και στο Χολαργό. Με αυτή την όρεξη βάζει πλώρη για αντρική σκακιέρα στην ομάδα.

Δραστήριος και ο Παναγιωτόπουλος Βασίλης που συμμετείχε στα 317ο, 319ο 322ο και 326ο τουρνουά blitz του Κάϊσσα καφέ. Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο 317ο τουρνουά blitz. Έπαιξε ακόμα στο 34ο τουρνουά blitz στους Αμπελόκηπους και στο όπεν τουρνουά τη Φιλοθέης που τερμάτισε στην 5η θέση ύστερα από καλό τουρνουά.

Ο Ευθυμίου Γιώργος αγωνίστηκε στο 321ο, 322ο και 326ο τουρνουά blitz στο Κάϊσσα καφέ και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο σο 322ο τουρνουά. Συμμετείχε στο 27ο τουρνουά της Νίκαιας,στο 2ο θερινό τουρνουά Αμπελοκήπων και στο θερινό οπεν της Φιλοθέης.

Ο Σεφέρης Γιώργος αγωνίστηκε και στο 316ο τουρνουά blitz του Κάϊσσα καφέ όπου τερμάτισε 4ος! Ο Παγκαλής Γιώργος έπαιξε στο 323ο τουρνουά blitz του Κάϊσσα καφέ.        Η Κοντογιάννη Μαριτίνα συμμετείχε σε τρία τουρνουά blitz των Αμπελοκήπων και κατέκτησε τις θέσεις 5η,6η,7η. Στο 27ο οπεν της Νίκαιας έπαιξαν και οι Φουτούχος Σπύρος και Ρουγκάλας Νικόλας. Ο Σταματάκος Δημήτριος έπαιξε και στο 322ο τουρνουά blitz του Κάϊσσα καφέ.

Η Δόγανου Κωνσταντίνα έπαιξε στα 319ο, 322ο και 323ο τουρνουά blitz του Κάϊσσα καφέ και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο 323ο! Αγωνίστηκε και στο 168ο τουρνουά rapid του Πανελληνίου. Η Ανδριοπούλου Ελένη αγωνίστηκε στο 11ο τουρνουά Περιστερίου και κατέλαβε την 21η θέση. Ο Γεωργιάδης Παναγιώτης έπαιξε στο 1ο θερινό τουρνουά Αμπελοκήπων. Ο Παπαγαβριήλ Γαβριήλ αγωνίστηκε στο θερινό όπεν της Φιλοθέης.

Ο Παϊζάνος Επαμεινώνδας αγωνίστηκε στο 2ο θερινό όπεν των Αμπελοκήπων και στο 11ο όπεν του Περιστερίου. Τέλος ο μικρός Ρουγκάλας Νικόλας αγωνίστηκε αρκετά και αυτός το καλοκαίρι αφού συμμετείχε στα 167ο και 168ο τουρνουά rapid του Πανελληνίου και στα 1ο και 2ο θερινό όπεν των Αμπελοκήπων.

Αυτά εντοπίσαμε και ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε κάποιον. Στις 2/9 άνοιξε ο σύλλογος μας και έγιναν οι πρώτες εγγραφές μαθητών. Όλες τις Παρασκευές αυτού του αγωνιστικού έτους ο σύλλογος θα ανοίγει τα απογεύματα στις 6 και θα κλείνει στις 10, για φιλικές παρτίδες και προπονήσεις. Θα μπορούμε να λέμε τα νέα μας και να ενημερωνόμαστε για τα τρέχοντα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας μας από τον πρόεδρο μας. Οι ομαδικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3/11 αλλά στο σύλλογο ξεκίνησε όπεν τουρνουά 7 γύρων κάθε Κυριακή πρωί. Θα γίνει προσεχώς κίνηση για θεώρηση καρτών υγείας γιατί σχεδόν όλων λήγει τον Οκτώβριο.

ΚΑΛΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ……

Αρέσει σε %d bloggers: